Haberler

Resul Dindar, Kendisiyle Fotoğraf Çektirmek İsteyen Hayranlarıyla Tartıştı

Güncelleme:

Şarkıcı Resul Dindar, Küçükçekmece'de verdiği konser sonrası fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarıyla tartışarak "Cevap verme be sus" diye tepki gösterdi.

Ünlü şarkıcı Resul Dindar, dün Küçükçekmece'de düzenlenen Balık Festivali'nde sahne aldı. Konser bitiminde fotoğraf çektirmek isteyen hayranları, şarkıcının karavanının önünde toplandı. Dindar, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranına "Ya cevap verme sus" diyerek tepki gösterdi.

"CEVAP VERME SUS"

Karavandan çıkan Dindar, ilk olarak "Kaç kişi geliyor olmuyor ki böyle" dedi. Bir hayranının "Sizi sevmese bu kadar halk buraya gelir mi?" sözleri üzerine adeta çılgına dönen şarkıcı, "Ya cevap verme sus sen de be" diye bağırdı. O anların videosu "Hiç kimse göründüğü gibi değildir" notuyla sosyal medyada paylaşıldı.

Resul Dindar, Kendisiyle Fotoğraf Çektirmek İsteyen Hayranlarıyla Tartıştı

"NEDEN İYİLİKLERİ PAYLAŞIP BÜYÜTMÜYORUZ"

Resul Dindar, tepki çeken olayın ardından sosyal medya hesabında yazılı bir açıklama yayınladı: "Neden iyilikleri paylaşıp büyütemiyoruz? Neden hal deyip geçemiyoruz? Neden anlamıyoruz vaziyeti? Neden geçiyoruz merhameti? Neden bakmıyoruz öteye? Neden unutuyoruz dünü? Neden parçalıyoruz günü? Uyuyabiliyor muyuz? Yoksa uyumak zorunda mı bırakıyoruz bedeni? Nasıl uyanıyoruz? Hepimiz aslında bir hiç değil miyiz? Neden kovalıyoruz gideni? Neden ayırıyoruz seveni? Neden sadece an var? Zaman kimin için? Neden büyüyoruz? Neden küçülüyoruz? Neden ölüyoruz? Ne zaman gömülüyoruz? Ne kadar biliyoruz? Ne ara öğreniyoruz? Neden bir araya getirmiyoruz faydalı şeyleri? Neden sadece dinliyoruz ve duyamıyoruz? Neden hata yapıyoruz? Biz bunları neden yapıyoruz?"

Resul Dindar, Kendisiyle Fotoğraf Çektirmek İsteyen Hayranlarıyla Tartıştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (69)

NC:

Kusura bakmayın da bunları bu kadar siz büyütüyorsunuz. Hayran olmak falan gerçekten boş işler. Adam kendini bir halt zannediyor.

31
2
yanıtYanıtla
Gerçek:

Suç sende değil seni adam yerine koyup bir yerlerini kaldıran mal bizim halkımızda

17
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu kim la

19
1
yanıtYanıtla
Sinem:

Sarıl bana Google''da, dinle kim öğren

yanıt0
yanıt2
Ali osman:

Çok iyi yapmış sanki onunla fotoğraf çekilecek maaş bağlayacaklar ne olacak yani resimde onsuz olsun

17
1
yanıtYanıtla
YAHU ADAM BELLİKİ BUNALMIŞ:

Arkadaş adam herkesle nasıl resim çekilsin ya insaf edin. işi gücü bıraksın 2 saat 3 saatini resim çektirmeye ayırsın o zaman ya bir barzoluk yapmayın rahat bırakın ünlüleri onlarda insan sinirli anı olur eşref zamanı olur adamlar caddede rahat rahat yürüyemiyor sizin gibi resimci kekolar yüzünden.

6
11
yanıtYanıtla
tatan:

bu denyoları kim ünlü yaptı siz eserinizle övünün şimdi

14
3
yanıtYanıtla
...:

Resul Dindar hep böyle. Artvinde de böyle yaptı.

15
1
yanıtYanıtla
resul dindar:

susun lan adam haklı karadenizin adam gibi üç sanatçınızdan biri

1
14
yanıtYanıtla
sakar şakir:

cahil toplumun sanatçısıda cahil olur ey millet sanatçıya fazla değer verme verirsen olacagı bu olur sonra bu adamın neresi ünlü anlamadım ilk defa duydudum

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title