Haberler

Renaissance Pravda Açılış

Rusya-Rönesans Gayrimenkul Yatırım tarafından 77 milyon dolar yatırımla gerçekleştirilen, St. Petersburg'daki yedinci gayrimenkul projesi A Sınıfı bir İş Merkezi olan "Renaissance Pravda" görkemli bir törenle açıldı.

St. Petersburg'un kalbi Hersonskaya caddesinde, Alexander Nevksy Metrosundan birkaç adım uzaklıkta bulunan Renaissance Pravda İş Merkezi 30 bin metrekare inşaat alanına sahip olup, LEED (yeşil bina) sertifikası ölçütlerine uygun olarak inşaa edildi.20 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan Renaissance Pravda İş Merkezi, yaklaşık olarak 3.000 iş dünyası profesyoneline çalışma imkanı sunacak.

Renaissance Pravda'nın en ayırt edici özelliklerinden biri; restore edilmiş tarihi bir binaya uyumlu olarak inşaa edilmesinin yanında, binanın devamı niteliğinde yeni modern dış görünüme sahip eşsiz bir mimariye sahip olması. İş merkezinin içi; dört kat yüksekliği bulunan avlusundaki balkonları ve sokak lambaları ile St. Petersburg'un klasik atmosferini yansıtmakta. Ofis alanları müşteri isteklerine göre planlanabilip, kiracılarına rahatlık ve esneklik sağlayacak şekilde tasarlandı. Avluda ise en üst düzeyde rahatlık ve verimlilik düşünülerek hoş bir iş alanı oluşturuldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Petersburg Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title