Haberler

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Tıp Fakültesi Verimlilik Toplantısı ve Akademik Genel Kuruluna Katıldı

Güncelleme:

Akademik ve idari birimlerle düzenlenen verimlilik toplantıları devam ediyor.

Akademik ve idari birimlerle düzenlenen verimlilik toplantıları devam ediyor. Üniversite içerisindeki etkileşimi artırmak amacıyla yapılan verimlilik toplantıları kapsamında Tıp Fakültesiyle çevrim içi bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Tıp Fakültesi Akademik Genel Kurulu da yapıldı.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazlı Polat, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Alper Ceylan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İlyas Okur, Doç. Dr. Özlem Güzel Tunçcan, Fakülte Sekreteri Mehmet Önder, ana bilim dalı başkanları ve Fakülte öğretim üyeleri katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız özverili çalışmalarından dolayı Fakülte öğretim elemanlarına teşekkür etti. Prof. Dr. Musa Yıldız, göreve geldiği günden itibaren akademik ve idari birimlerle verimliliği artırmak ve kurumsal kimliğe katkı sağlamak için verimlilik toplantıları düzenlediklerini anlattı. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız'ın konuşmasının ardından Dekan Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan'ın konuşmasına geçildi.

Dekan Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Fakültede son bir yılda yapılan faaliyetler ve gelişmeler hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız'a ve Fakülte öğretim elemanlarına teşekkür etti.

Toplantı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazlı Polat, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İlyas Okur, Doç. Dr. Özlem Güzel Tunçcan, Fakülte Sekreteri Mehmet Önder ve Fakülte öğretim üyelerinin kısa birer değerlendirme konuşması yapmasının ardından sona erdi.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Mustafa Necmi İlhan Musa Yıldız Rektör Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title