Haberler

Rektörlük Makamına Kardelen Hancı Oturdu

Güncelleme:

Gazikent üniversitesi'nde 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlamaları kapsamında rektörlük makamına kardelen hancı oturdu.

Şehitkâmil Edebali İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Altunbaş, öğretmenler Orhan Yavuz, Fatma Çakır, öğrenciler Kardelen Hancı, Furkan Uğurlu, Şahinbey Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan Muhammet Enes Çelik; Gazikent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir'i makamında ziyaret ettiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Gazikent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir'in koltuğunu bir süreliğine devralan Edebali İlköğretim Okulu öğrencisi Kardelen Hancı; Gazikent Üniversitesi'ni çok beğendiğini belirtti ve "Gazikent Üniversitesi emek sarf edilmiş bir üniversite. Eğitimin daha iyi yapılabilmesi için eğitim kurumlarında sınıf sayısı arttırılmalı.

Gaziantep'in kalkınması için üniversiteler çalışmalı ve halkla iç içe olmalı" şeklinde konuştu.

Gazikent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir ise; kendi hayatından ve Gaziantep'in yetiştirdiği önemli isimlerden örnekler vererek; öğrencilere başarı için, eğitim için hiçbir engel tanımamaları gerektiğini söyledi. Rektör Özdemir; "Gaziantep'te şu anda 25.000'e yakın üniversite öğrencisi var.

Eskiden üniversite okuyabilmek için büyük şehirlere gidiyorduk, şimdi üç üniversitemiz var. Yokluklarla mücadele eden birçok insan öğretmenlerden aldıkları eğitimle, eğitim sevdasıyla başarıya ulaşıyor. Başarının anahtarı çok çalışmaktır" dedi.

Rektör Özdemir ziyaret sonrasında öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

title