Haberler

Rektörden öğrenci evine sürpriz ziyaret

Güncelleme:

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, evlerine misafir olduğu mekatronik bölümünün 3 öğrencisi için menemen pişirdi.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, evlerine misafir olduğu mekatronik bölümünün 3 öğrencisi için menemen pişirdi.

Rektör Diler, Modernevler Mahallesi'ndeki bir öğrenci evine sürpriz ziyarette bulundu.

Öğrencilerle sohbet eden ve cep telefonu ile aradığı aileleriyle görüntülü görüşen Diler, bütünleme sınavına hazırlanan öğrencilere moral verdi. Diler, kendi pişirdiği menemeni öğrencilerle yedi.

Diler, AA muhabirine, misafir olduğu öğrenci evinde 40 yıl öncesine giderek öğrencilik yıllarını hatırladığını söyledi.

Öğrencilerin dertlerini ve sorunlarını yakından bilmek istediğini belirten Diler, bunun için de kütüphanede, yurtta, evlerde öğrencilerle bir arada olmaya gayret ettiğini dile getirdi.

Kovid-19 salgınının bir an önce bitmesini dileyen Prof. Dr. İbrahim Diler, "Öğrencilerimizle camdan cama değil, candan cana yüz yüze ve gönülden gönüle birlikte etkinliklerimiz sürecek. Salgın sürecinin sonlanmasıyla en güzel günleri onlarla birlikte yaşamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Mekatronik bölümü 4. sınıf öğrencisi Ahmet Özer de rektörü misafir etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Sınav dönemlerinde her öğrencinin strese girdiğini ifade eden Özer, "Rektör hocamızın ziyareti ve pişirdiği menemen bizler için moral ve motivasyon oldu." dedi.

Öğrencilerden Salih Gökmen ise sürpriz ziyaretin çok samimi bir ortamda gerçekleştiğini söyledi.

Öğrenci Fatih Argın da, "Güldük, eğlendik geldikleri için çok teşekkür ederim. Rektör hocanın bize menemen yapması çok samimi bir durum, daha önce hiç karşılaşmamıştım. Çat kapı böyle bir durumla karşılaşmak insanı gururlandırıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Isparta Rektör Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title