Haberler

Rektör Ünal, Engelli Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli öğrencilerle bir araya geldi.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli öğrencilerle bir araya geldi.

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Akdeniz Üniversitesi Kır Kahvesinde gerçekleşen organizasyona Rektör Ünal, Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörünü Yrd. Doç. Dr. Nesrin Sönmez ve öğrenciler katıldı.

Organizasyonda yaptığı konuşmada, engelli öğrencilerin de Akdeniz Üniversitesi ailesinin bir parçası olduğunu ifade eden Ünal, "Engelli öğrencilerimize engelsiz bir eğitim sunmak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Sizlerin de bu konuda her türlü dilek, öneri ve isteklerinize açığız." dedi.

Engelli öğrenciler arasında yüksek lisans, doktora düşünen öğrencilerin olmasının da ayrıca gurur verici olduğunu belirten Ünal, fırsat verildiği ve önlerindeki engeller kaldırıldığı zaman engelli bireylerin de her şeyi başarabileceğini kaydetti.

Sınırları olmayan, engelsiz bir kampüs hedefleri olduğunu ifade eden Ünal, "Engelli öğrencilerimiz öncelikli olmak üzere tüm öğrencilerimizin engelsiz, rahat, huzurlu bir eğitim alması için çalışıyoruz. Akdeniz Üniversitesini engelli bireylerimizin yüksek öğretimin sunduğu imkanlardan sonuna kadar yararlanacağı bir kurum haline getirmeyi planlıyoruz. Üniversitemizin bu alanda edindiği deneyimler ve özellikle AB projelerinde elde edilen kazanımlar kampüs hayatındaki iyileştirmelere ve daha fazla engelliye ulaşmak için bir fırsat teşkil etmektedir." açıklamasında bulundu.

Yrd. Doç. Dr. Sönmez de üniversitede 181 engelli öğrenci bulunduğunu, bu öğrencilerin yaşam ve eğitim kalitesini artırmak için projeler ürettiklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Dünya Engelliler Günü Akdeniz Üniversitesi Mustafa Ünal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title