Haberler

Rektör Sabuncuoğlu Öğrencilerle Bir Araya Geld

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu Bahçeşehir Koleji’nde, üniversite adayı lise son sınıf öğrencileri ile bir araya gelerek, ‘Dünya hızla değişiyor peki, siz?’ başlıklı sunum yaptı.

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu Bahçeşehir Koleji'nde, üniversite adayı lise son sınıf öğrencileri ile bir araya gelerek, 'Dünya hızla değişiyor peki, siz?' başlıklı sunum yaptı.

Davet üzerine, Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumları arasında yer alan Bahçeşehir Koleji'nde öğrencilerle bir araya gelen Prof. Dr. Sabuncuoğlu, okulun konferans salonunda yaptığı sunumda, dünyanın hızla değişmekte ve gelişmekte olduğunu vurguladı.

Hızla değişen ve gelişen dünyada artık bir kişinin tek başına başarılı olmasının çok zor olduğunu, değişen dünyada başarılı olmak isteyen herkesin ekip çalışmasına yatkın, iyi bir medya okuryazar, gelişen teknolojiyi iyi derecede kullanabilen, değişime açık, girişimci, yenilikçi, fikir üreten, her duruma uyum sağlayabilen ve mobil olması gerektiğini anlattı.

Daha sonra öğrencilerin sorularını cevaplayan Sabuncuoğlu, sorular üzerine Abdullah Gül Üniversitesi hakkında bilgiler verdi.

Sunumun ardından okul yönetimi ve öğretmenler eşliğinde okuldaki laboratuvarları gezen Sabuncuoğlu'na öğrenciler, ulusal ve uluslararası çeşitli yarışmalara katıldıkları ve katılmayı hedefledikleri "Tornado" adlı robotu tanıttı.

Öğrenciler ve okul yönetimi Sabuncuoğlu'na sunumundan dolayı, günün anısına teşekkür plaketi ve çiçek verdi.

Aynı gün, Bahçeşehir Koleji'nin robot tasarım ekibindeki öğrenciler, öğretmenleri, okul yönetimi eşliğinde AGÜ'ye gelerek Senato Odasında projelerini Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, AGÜ Makine, Elektrik-Elektronik ve Bilgisayar Mühendislikleri Bölüm Başkanı ve Öğretim Üyelerine sunum yaparak tanıttı.

AGÜ Öğretim Üyeleri ile projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunan öğrenciler, onlardan akademik destek ile kampüste çalışma ortamı talebinde bulundu. Öğrenciler beraberlerinde getirdikleri proje kapsamında yaptıkları "Tornado" adlı robotu da tanıttı.

Rektör Sabuncuoğlu ve öğretim üyeleri, öğrencilere gerek akademik gerekse kampüsteki olanakları kullanabilmeleri konusunda gerekli desteği sağlayacaklarını dile getirdi.

Öğrenciler daha sonra Rektör Sabuncuoğlu, Sanayi Odası Başkanı Büyüksimitci ve öğretim üyeleri ile hatıra fotoğrafları çektirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahçeşehir Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CUMARTESİ- PAZAR KAFELERE GİTMEYİN! Sosyal medyada başlatılan boykot ne? Kafeler neden boykot edilecek? Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title