Haberler

Rektör Ramazan Ayının Son İftarında Öğrenci Evine Konuk Oldu

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Ramazan ayının son iftarını öğrencilerle birlikte yer sofrasında çatı.

Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, Genel Sekreteri Adil karaman ile birlikte Ramazan ayının son iftarında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 5 öğrencinin kaldığı eve misafir oldu.

Orucunu öğrencilerle birlikte yer sofrasında açan Rektör Çelik, iftar sonrası öğrencilerin üniversite ile ilgili sorunlarını da dinledi. Öğrencilere Uşak Üniversitesi'nde devam eden çalışmalar hakkında bilgi de veren Prof. Dr. Çelik, "Öğrenci merkezli bir üniversite olmak istiyoruz" dedi.

Rektör Sait Çelik'i evlerinde misafir eden öğrenciler ise duydukları memnuniyeti dile getirerek özellikle kampüse ulaşmada yaşadıkları toplu taşıt sorununu dile getirdiler. Rektör Çelik ise sorunu aşmak için yerel yöneticilerle diyalog halinde olduklarını ifade etti. Uşak Üniversitesi'ni bulunduğu yerden daha ileri taşımak için çalıştıklarını ve ihtiyaç duyulan fakülte ve bölümleri açmaya devam ettiklerini söyleyen Prof. Dr. Sait Çelik, "Ramazan ayının son iftarını öğrencilerimizle açmak istedik. 5 öğrencimizin kaldığı eve misafir olduk. Hazırladıkları yer sofrasında samimi bir şekilde gösterişten uzak olarak iftarımız açtık.İftar sonrası öğrencilerimizin üniversitede görmek istedikleri çalışmaları dinledik. Karşılaştıkları sorunları bize aktardılar. Verimli bir iftar programı oldu. Öğrenci odaklı bir üniversite olmayı hedeflediğimiz için bu tür ilişkileri önemsiyoruz. Önümüzdeki akademik yılda da öğrenci merkezli projelere ağırlık vereceğiz. Hedefimiz öğrencilerimize en iyi hizmeti en çağdaş koşullarda vermek ve onları ülkemiz için yetiştirmek" dedi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sait Çelik Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title