Haberler

CÜ Rektörü Kocacık, Personellerle Bayramlaştı

Güncelleme:

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Kocacık, C.Ü Sosyal Tesislerinde gerçekleşen bayramlaşma törenine katılarak akademik ve idari personelle bayramlaştı.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık C.Ü Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen bayramlaşma törenine katılarak akademik ve idari personelle bayramlaştı.

Rektör Kocacık burada yaptığı konuşmasında bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma günleri olduğunu söyleyerek "Bayramda paylaşma var, dostluk var, sevgi var, kardeşlik var, bayramların olmayan yönü yok. Bayramlar, sevdiklerimizle sağlık, mutluluk ve huzur içinde güzel günlerin yaşandığı müstesna günlerdir. Bu vesileyle hepinizin tekrar bayramını kutluyorum. Daha nice bayramlar dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimi daha sonra CÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne geçerek sağlık çalışanları, hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastanede Ortopedi Servisi, Genel Cerrahi Servisi, Yanık Ünitesi ve Acil'e giderek hastalarla bayramlaşan Rektör Kocacık ve beraberindekiler hastalarla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Doktor, hemşire ve sağlık personelleriyle bayramlaşan Rektör Kocacık "Bayramda da özverili bir şekilde çalışıyorsunuz. Hastaların sizlere böyle günlerde daha çok ihtiyacı var. Emeklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyor, bayramınızı kutluyorum " dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title