Haberler

Rektör Battal Üniversite Personeliyle İftarda Buluştu

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, akademik ve idari personelle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Van YYÜ Şehit Polis Halil Hamuryen Yemekhanesi'nde verilen iftar yemeğine üniversite personeli aileleriyle birlikte katıldı. Çok sayıda personelin katıldığı iftar yemeği öncesinde konuşan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, mübarek Ramazan ayında ülke olarak birlik ve beraberliğe her zamandan daha çok ihtiyaç olduğunu söyledi. Rektör Battal, "Bu mübarek ay vesilesiyle tekrar sizinle bir arada olup iftar yapmak beni mutlu etti. Her şeyden önce ülkemizde birlik ve beraberliğimizi bu mübarek ay vesilesiyle daha da güçlendirmeliyiz. Biz üniversite olarak büyük bir aileyiz. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz daim olur. Ramazan ayının tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.

İftara YYÜ Rektör Battal'ın eşi Sahibe Battal, rektör yardımcıları Prof. Dr. Murat Demirel, Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, Genel Sekreter Prof. Dr. Yusuf Uzun, dekanlar, yüksekokul müdürleri ile akademik ve idari personel katıldı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
title