Haberler

Rektör Bağ'dan Kurban Bayramı Mesajı

Denizli Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Rektör Bağ, Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diledi.

Rektör Bağ, yayımladığı yazılı açıklamada, Kurban Bayramının birlik ve beraberliği pekiştiren günlerden biri olduğunu belirterek, "Ülkemiz ve tüm İslam alemi için yardımlaşma, dayanışma ve kardeşliğin pekiştirildiği özel günlerimizden biri de Kurban Bayramı'dır. Kurban Bayramı, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren günlerden biri olması ile birlikte, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım eli uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar sıkıntıları da paylaşmanın önemini anlayabileceğimiz günlerdendir. Bayramlarımız; bizlere kazandıracağı paylaşma, karşılıksız sevgi ve yardımlaşma gibi manevi değerlerimizi yükseltmenin yanında bu manevi değerleri kuşaktan kuşağa aktarabilmek, yaşadığımız mutluluk ve coşkuyu hayatımızın her gününe taşıyabilmek adına bir vesile olmalıdır" dedi.

Toplumda birlik, dirlik, dostluk, kardeşlik ve dayanışma ruhunun vücut bulduğu ortak değerlerin anımsandığı bu günlerin, başta Türkiye olmak üzere tüm insanlığa sevgi, barış ve hoşgörünün hüküm süreceği günlerin müjdecisi olmasını dileyen Rektör Bağ, "Tüm Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ailesi adına yapılan ibadetlerin hayırlı, kesilen kurbanların kabul olmasını dilerken başta milletimiz olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu nice bayramlar geçirmesini temenni ederim" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title