Haberler

Rektör Alkan Unvanı Yükselen Akademik Personele Cübbe Giydirildi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, unvanı yükselen ve ataması yapılan akademik personele cübbelerini giydirildi.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, unvanı yükselen ve ataması yapılan akademik personele cübbelerini giydirildi.

Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalına ataması yapılan Prof. Dr. Cüneyt Yücesoy, Profesör unvanına yükselen İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Muammer Cengil, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Süleyman Açıkalın, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitim Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Erkan Demirkan, Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalına Doç. Dr. Ali Kemal Erenler ve Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalına Doç. Dr. Özgür Yağan'a cübbeleri Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından giydirildi.

Hitit Üniversitesinde, gerçekleşen son atamalar ve unvanı yükselen akademik personel ile birlikte öğretim üyesi sayısı 45 Profesör, 49 Doçent ve 176 Yardımcı Doçent olmak üzere 270'e, toplam öğretim elemanı sayısı ise 664'e yükselmiş oldu. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title