Haberler

    Reklam Panolarına İlan Veren Samsung, Katlanabilir Akıllı Telefonunu Duyurmaya Hazırlanıyor

    Paris'taki bazı reklam panolarına ilan veren Samsung, katlanabilir akıllı telefonun gelecek ay Galaxy S10 serisi ile birlikte tanıtılabileceğinin ipucunu verdi.

    Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 20 Şubat'ta gerçekleşecek 'Galaxy Unpacked 2019' etkinliğinde Galaxy S10 serisi ile birlikte muhtemelen yeni nesil Galaxy Watch, Samsung Dex ve birkaç ilgi çekici ürün daha tanıtacak. Peki Galaxy S10'larla birlikte Galaxy X ya da Galaxy F olarak adlandırılması beklenen katlanabilir akıllı telefonun tanıtılma ihtimali olabilir mi?

    Fransa'nın başkenti olan Paris'teki ünlü Place de la Concorde'da (Concorde Meydanı) bulunan reklam panolarına ilan veren Samsung, Galaxy Unpacked 2019 etkinliği sırasında katlanabilir akıllı telefonun da tanıtılabileceğine dair çok önemli ipuçları verdi. Peki bu 'tuhaf' şekillerin bulunduğu reklam panosunda tam olarak ne yazıyor?

    Reklam panosunda Güney Kore alfabesi olan Hangeul ile '??? ???' ve '?? ???' yazıyor. Bu yazılar Türkçe'ye 'Gelecek açıklanıyor' ve 'Şubat 20' olarak tercüme edilebilir. Buradaki dikkat edilmesi gereken nokta ise 'Açıklanmak' kelimesi için aynı zamanda katlı olanı açmak şeklinde de kullanılabilen bir kelime seçilmiş olması.

    CES 2019 sırasında önemli açıklamalarda bulunan Samsung'un Ürün Strateji ve Pazarlama Müdürü Suzanne de Silva, katlanabilir akıllı telefonun yılın ilk yarısında tanıtılacağını söylemişti. Belki de Samsung, 20 Şubat'ta tahmin edilenden daha fazla ses getirecek bir etkinlik düzenler ve katlanabilir akıllı telefonunu ortaya çıkarır.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Cep Telefonu Samsung Paris Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title