Haberler

Rehhagel: "4-1'lik Yenilgiyi Tekrar Yaşamak İstemiyoruz"

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubunda Türkiye'nin Yarınki Rakibi Yunanistan'ın Teknik Direktörü Otto Rehhagel, Yunanistan'da Aldıkları 4-1'lik Yenilginin Kendileri İçin Büyük Bir Darbe Olduğunu Belirterek, "Bunu Tekrar Yaşamak İstemiyoruz" Dedi.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda Türkiye'nin yarınki rakibi Yunanistan'ın teknik direktörü Otto Rehhagel, Yunanistan'da aldıkları 4-1'lik yenilginin kendileri için büyük bir darbe olduğunu belirterek, "Bunu tekrar yaşamak istemiyoruz" dedi.

Rehhagel, grupta lider olduklarını hatırlatarak, "Bulunduğumuz yerde olmayı başardık. Haftalar önce, herhalde kimse bizim avantajlı durumda buraya geleceğimizi tahmin etmiyordu, ama bunun üzerine yarın da iyi bir sonuç almamız lazım" diye konuştu.

Oyuncularla bir toplantı yaptığını ve onlara "Zirvede bulunuyorsunuz, bu takımı buraya siz getirdiniz. Yarınki sonucun da iyi olmasını istiyorum'' dediğini anlatan Otto Rehhagel, "Belki yarın yeniliriz, bilemem, ama yarın buradan en iyi avantajla gitmek istiyorum" ifadesini kullandı.

Terim'in "Komşu komşuya gideriz" sözlerinin hatırlatılması üzerine de Rehhagel, "Önce kendimizi düşünmemiz lazım. Türkler, Yunanistan'da bizi düşünmediler ve 4-1 yendiler" diye görüş belirtti.

Öte yandan Yunanistan, Türkiye maçının hazırlıklarını bu akşam Ali Sami Yen Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title