Haberler

Gazeteci Reha Muhtar, İkizlerinin Velayetini Kazandı

Güncelleme:

Oyuncu Deniz Uğur ve Gazeteci Reha Muhtar'ın 9 yaşındaki ikiz çocuklarının velayet davasında mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme, ikiz çocukların velayetinin baba Muhtar'da kalmasına karar verdi.

Oyuncu Deniz Uğur'un eski eşi gazeteci Reha Muhtar'a, ikiz çocuklarının velayeti almak için açtığı dava reddedildi. İkiz çocukların velayetinin babalarında kalmasının devamına karar veren mahkeme, kararla birlikte Deniz Uğur'un çocuklarla vakit geçireceği günlerin arttırılmasına hükmetti.

Oyuncu Deniz Uğur'un eski eşi gazeteci Reha Muhtar'a ikiz çocuklarının velayeti almak için açtığı dava yaklaşık 2 yıl sonra karara bağlandı. İstanbul 6. Aile Mahkemesinde görülen duruşmada Deniz Uğur ve Reha Muhtar ile avukatları hazır bulundu. Gizli yapılan duruşmada kararını açıklayan mahkeme, Deniz Uğur'un talebini reddederek velayetin baba Reha Muhtar'da kalmasına karar verdi. Mahkeme kararla birlikte çocukların anne Deniz Uğur'la geçirdiği zamanın da arttırılmasını hükmetti.

"ÇOCUKLARIM NEREDEYSE YARI YARIYA BİR ZAMANDA BENİMLE OLACAK"

Davanın ardından kısa bir açıklama yapan Deniz Uğur, "Benim istediğim şahsi münasebetin yeniden düzenlenmesiydi. Reha beyin kötü bir baba olduğunu asla söylemedim, söylemem. Karar bu şekilde düzenlendi. Çocuklarım neredeyse yarı yarıya bir zamanda benimle olabilecek. Bu benim mağduriyetimi ortandan kaldıracak. Bu davayı açmadaki asıl amaç buydu. Bu nedenle çok mutlu bir şekilde ayrılıyorum. Hepimizi mutlu edecek bir sonuç çıktı" ifadelerini kullandı.

"ÇOCUKLAR YAZ TATİLLERİNDE YARI YARIYA BİZDE KALACAK"

Kararla birlikte velayet babada devam edeceğin sözlerine ekleyen Deniz Uğur "Ama çocuklar yaz tatillerinde yarı yarıya bizde kalacak. Bazen hafta içi bende bazen hafta sonu bende şeklinde. Kimseyi mağdur etmeyecek şekilde bir düzenleme yaptı mahkeme. Çocuklar mahkemenin bitmiş olmasına çok sevinecek. Türk adaletine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"BUGÜN İLK DEFA KONUŞACAĞIM"

Çocukların psikolojik gelişimi açısından bugüne kadar konuşmadığını aktaran Muhtar ise, "Bugün ilk defa konuşacağım. Mahkeme tarafından çocukların en fazla yararına olacak şekilde düzenlemenin uygun görüldüğü için yüce mahkemeye çocuklarım adına teşekkür ediyorum" dedi.

"ÇOCUKLAR, HEM ANNENİN HEM DE BABANIN GÜVENİNİ VE SICAKLIĞINI HİSSEDECEKLER"

Mahkemenin velayetin babada kalmasının devamına karar verdiğini vurgulayan Muhtar, "Mahkeme anne ve babanın kişisel görülmenin aynı şekilde devam etmesini, şahsi ilişkilerde 12'ye 18 gün şeklinde anne ve babada kalmasına kara verdi. Çocuklar, hem annenin sıcaklığını güvenini hissedecekler hem de babanın güvenini ve sıcaklığını hissedecekler" diye konuştu.

Açıklamaların ardından Uğur ve Muhtar adliyeden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Reha Muhtar Deniz Uğur 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

Dlurlu:

on numara bir adam reha muhtar abimiz. Örnek bir baba ve eş. Kalbi güzel insan, tebrik ederim. Maalesef memlekette anne ve eş olacak kadın sayısı azaldı. Şansın bahtın açık olsun

37
21
yanıtYanıtla
gazeteci:

Reha muhtar vay vay bir zamanların azılı islam düşmanı şimdi nerelerde acaba. süleyman demireller gelip geçti -deniz baykal- sayın ecevit ve daha niceleri niceleri niceleriama toprağın altını unutmayın

12
30
yanıtYanıtla
Mavikurt:

Ha doğru islamcı olsaydı eşini dövmesi çocuklarını göstermemesi hatta öldürmesi gerekiyor. Reha muhtar yanlış yapıyor değil mi?

yanıt0
yanıt1
kayserilihafız:

çok insan kaydı deniz hanıma ama reha muhtarın kayması ve 2 cocuk yapması büyük cesaret alkışlarla yaşıyoruz.

27
12
yanıtYanıtla
kaymak ne ki?:

o ne demek la. nasıl kaydı yanii. acar mısın biraz mevzuyu

yanıt1
yanıt2
CONI:

sizinkilerede birileri kaymiski sen olmussun, ayip ayip dogru konus millettle

yanıt11
yanıt0
TUVAL:

çocuklar adına teşekkür ediyormuş reha bey. mahkemelere gerek mi var? anne babalar çocukları yıpratmaktan başka birşey yapmıyor. çocukları anneye gösterme gün sayısı arttı ne demek sen onları karnında taşı doğur büyüt sonra vay efendim mahkeme kararı yazık bu insanların bencilliklerine.

12
21
yanıtYanıtla
AyNur:

Bu güzel kadinlar Reha Muhtarda ne buluyolar anlamadim

23
4
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

BİR KAÇ CEVABI VAR AYNUR. BİR. . . PARA. . . İKİ ŞÖHRET. . ÜÇ. . ????SÖYLEMEYEYİM, AYIP OLUR.

yanıt3
yanıt0
BAŞKANN:

AYNUR CEVABI SENDE BİR BAYAN OLARAK BİLİYORSUN AMA SALAĞA YATIYORSUN. . .

yanıt4
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title