Haberler

Regaip Kandili

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesajı yayımladı.

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesajı yayımladı.

Güner, mesajında, Regaib Kandili'nin mübarek üç aylardan ilki olan Recep ayı ile başlayıp, Şaban ayı ile devam eden, rahmeti, feyzi ve bereketi bol olan Ramazan ayı ile taçlanan mukaddes günlerin ve gecelerin manevi iklimine girildiğinin habercisi ve müjdecisi olduğunu kaydetti.

Bugünün insanların kalplerini birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan müstesna zaman dilimlerinden biri olduğunu aktaran Güner, şöyle devam etti:

"Üç aylara girdiğimizin habercisi olan bu gecede, manevi havayı fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları kaldırarak, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki niteliklerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Bu faziletli gece vesilesiyle, başta Afyonkarahisarlı hemşehrilerim olmak üzere, ülkemiz ve tüm İslam aleminin Regaib Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve ebedi huzur getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Regaib Kandili Yusuf Güner Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title