Haberler

    Redmibook 14'ün Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

    Xiaomi'nin alt markası Redmi'nin ilk dizüstü bilgisayarına dair detaylar açığa kavuştu.

    Fiyat/performans telefonlarıyla akıllarda yer edinen Çinli şirket Redmi, sektördeki payını her geçen gün artırıyor ve artırmaya devam ediyor. Akıllı telefon sektörünün dışına da çıkmak isteyen Xiaomi'nin alt markası Redmi'ın ilk dizüstü bilgisayarının teknik özelliklerine ait detaylar bugün ortaya çıktı.

    Tanıtacağı yeni amiral gemisi Redmi K20 akıllı telefonunun yanında lanse edilmesi beklenen RedmiBook 14, adından da anlaşılabileceği gibi tam 14 inçlik bir ekrana sahip. Intel Core i3, Core i5 ve Core i7 seçenekleriyle satışa sunulacak olan RedmiBook 14'ü özel kılan yanı ise harici bir grafik ara birimine (GPU) sahip olması.

    4 GB RAM'in yanında 128 GB ve 256 GB dahili depolama seçeneklerine sahip olacak olan Redmi'nin ilk dizüstü bilgisayarının ekran kartının mobil için gerçek anlamda yeterli ve eş değer dizüstü bilgisayarlara göre fazla bile olan Nvidia GeForce MX250 (4 GB) olduğu bilgisi bulunuyor.

    Sadece gümüş renk seçeneğiyle satışa sunulacağı belirtilen RedmiBook 14 için herhangi bir fiyat bilgisi henüz bulunmuyor. Çin'de gerçekleştirdiği son etkinliğinde bir çamaşır makinesi tanıtan Redmi, "ucuz akıllı telefon üreten şirket" algısından çıkmaya çalıştıklarını ve başka sektörlere de yavaş yavaş giriş yapacaklarını söylemişti.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Cep Telefonu xiaomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title