Haberler

Red Bull Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı Plaj Etabıyla Başladı

Red Bull Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışı plaj etabıyla başladıAntalya'nın Kemer İlçesi'nde bu yıl 7'ncisi düzenlenen Red Bull Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışı, plaj etabıyla başladı.

Red Bull Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışı plaj etabıyla başladı

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bu yıl 7'ncisi düzenlenen Red Bull Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışı, plaj etabıyla başladı. Etabı, Alman Manuel Lettenbichler birinci sırada tamamlarken, babası ise ikinci oldu.

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü'nün (KEMK) organizasyonu, yerel yönetimler ve sponsor desteğiyle düzenlenen Red Bull Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışı başladı. 6- 8 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek yarışın plaj etabı, Kındılçeşme sahilinde yapıldı. 2 kilometrelik plaj etabına 25 ülkeden 2'si kadın, 220 sporcu katıldı. Sporcular, plajda oluşturulan etapta büyük zorluk yaşadı. Bazı sporcular dere yatağındaki zıplama etabı, traktör lastikli alandan ve çukurlardan geçerken düştü. Parkurda içi su dolu çukurlar da sporcuları zorladı. Etabı çok sayıda yerli ve yabancı tatilci de izledi.

OĞUL BİRİNCİ, BABA İKİNCİ

Plaj etabını 17 dakika 39 saniyelik derecesiyle Alman Manuel Lettenbichler birinci tamamladı. Manuel Lettenbichler'in babası Andreas Lettenbichler ise 17 dakika 43 saniyeyle ikinci olurken, Güney Afrikalı Wade Young 17 dakika 45 saniyeyle üçüncü oldu.

Yarışmanın ardından kurulan platformda dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title