Haberler

Red Bull Air Race Teknofest'te nefes kesecek

Güncelleme:

Red Bull Air Race Teknofest'te nefes kesecek

İSTANBUL - Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde Red Bull Air Race heyecanı yaşanacak. Dünyanın en büyük havacılık festivallerinden biri olan Teknofest 17-22 Eylül 2019 tarihlerinde Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek. Red Bull Air Race'in kurucusu ve ilk şampiyonu Peter Besenyei ve Red Bull Air Race pilotu Dario Costa hız ve dengeyi akrobatik uçuşlarıyla birleştirecekleri gösteri uçuşları için Teknofest'e geliyorlar.

Dünyanın en büyük havacılık festivallerinden biri olan Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde Red Bull Air Race heyecanı yaşanacak. Geçen sene ilk kez düzenlenen 550 binin üzerinde ziyaretçinin katılım gösterdiği Teknofest, bu yıl 17-22 Eylül 2019 tarihlerinde Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek. Red Bull Air Race'in kurucusu ve ilk şampiyonu Peter Besenyei ve Red Bull Air Race pilotu Dario Costa, uçuş tutkunlarına unutulmaz bir gösteri yapmak için Teknofest'e geliyorlar.

62 yaşındaki deneyimli pilot Besenyei'nin kendi kurduğu Red Bull Air Race'de ve dünya akrobasi şampiyonalarında dünya şampiyonlukları bulunuyor. Macar akrobasi pilotu aynı zamanda bir hava aracı tasarımcısı. 2001 yılında gerçekleştirdiği uçuşla Macaristan'da bulunan Chain Köprüsü'nün altından ters uçuş yapan tek kişi olan Peter Besenyei, 2014 yılında Yunanistan'da bulunan Corinth Kanalı'nda da saatte 300 kilometre hıza ulaşmıştı.

"İstanbul'un üzerinde uçmak inanılmazdı"

En son 4'üncü Red Bull Uçuş Günü'nde akrobasi uçağı ile unutulmaz bir şova imza atan İtalyan pilot Dario Costa, Teknofest'te de Red Bull Air Race uçağıyla bir şov sergileyecek. İstanbul üzerinde uçmak deneyimini değerlendiren İtalyan pilot, "İstanbul üzerinde uçmak inanılmaz bir deneyimdi. O müthiş kalabalığı hiçbir zaman unutamayacağım. Şovun ardından o kadar güzel mesajlar aldım ki anlatamam" ifadesini kullandı.

Teknofest'te Red Bull Air Race pilotları Peter Besenvei ve Dario Costa akrobasi şovlarının yanı sıra birbirinden ünlü isimleri de uçaklarında ağırlayacaklar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title