Haberler

    Red Axes (Dj Set) - Midnight Session

    Müzik, ses ve hareket için koşulsuz tutku besleyen Tel Aviv çıkışlı elektronik müzik ikilisi Red Axes, 17 Mart Cuma gecesi Midnight Session'da Babylon'da...

    "Red Cotton" isminde post-punk grubu olarak doğan ve birikimlerini Red Axes kimliğinde devam ettiren Niv Arzi ve Dori Sadovnik ikilisi, "Ballad of the Ice" albümüyle dikkatleri üzerlerine çekti. Psikedelik elementlerden yola çıkarak tropikal ritimlerin izlerini takip eden Red Axes, dinamik üretimlere imza atıyor. Sonar, Primavera, Get Lost, Glastonbury, Field Day, Mondo, Lux, The Block, The Great Escape gibi önemli sahnelerde performans sergileyen ikili konuk sanatçıları davet ettiği canlı performansları ve sesleri yeniden tanımladığı DJ setleriyle de benzersiz bir müzik deneyimi sunuyor.

    Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz  aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Şişli

    Mekan : Babylon Bomonti

    Mekan Adresi : Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak. BOMONTİ

    Başlangıç Saati : 17.03.2017 23: 59: 00

    Bitiş Saati : 18.03.2017 01: 59: 00

    Kategori : Red Axes (DJ Set) - Midnight Session

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Tel Aviv Babylon Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title