Haberler

Recep Kara Kırkpınar'da Altın Kemerde İddialı

Recep Kara, 657'ncisi düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer kazanabilmek için iddialı bir şekilde hazırlandığını söyledi.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 2004, 2007, 2008 ve 2016 yıllarında başpehlivan olan Ordulu başpenlivan Recep Kara, 9-15 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan 657'nci tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer kazanmayı hedefliyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanlığı görevini de yürüten Recep Kara, son hazırlıklarını 19 Eylül Stadyumu'nda yaptı.

Edirne'de yapılacak Kırkpınar Güreşleri için aylardır hazırlık yaptığını vurgulayan Kara, "Daha önce en son 2016 yılında tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde en son 4'üncü kez başpehlivanlığı aldım. 2018 yılında da altın kemeri almak için Edirne'ye gidiyoruz. Ama bu iş nasip ve kısmet işidir. Yenilebiliriz ama hedefimiz birinciliğe her zaman Recep Kara ve Ordu Büyükşehir'in başpehlivanları adaydır. Diğer 3 başpehlivanımız da Ordu Büyükşehir Belediyesi adına 2 yıldır güreş yapıyorlar. Arkadaşlarımızın da form grafiği gayet iyi. İnşallah kürsüye hep beraber çıkmayı diliyoruz. Şuanda Türkiye'de 70'e yakın başpehlivan var. Rakiplerimizin hepsini önemsiyoruz, bizim için kötü rakip yok. Altın kemer ile dönmek istiyoruz, hedefimiz bu" dedi.

4 BAŞPEHLİVAN KATILACAK

Antrenmanları ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nden başpehlivanlar Recep Kara, Abdullah Güngör, Serhat Balcı ve Nedim Gürel'in Kırkpınar'a katılacağını belirterek, "Spor Dairesi Başkanımız, başpehlivanımız, altın kemerin dört kez sahibi olan Recep Kara Başkanımızın himayesinde Abdullah Güngör, Serhat Balcı ve Nedim Gürel kardeşimiz belediyemizi temsil edecekler. Bu yıl da Kırkpınar'da başpehlivanlıkta en güçlü namzetiz. Bunu söylerken de her şeyin kısmet olduğunun bilinci içerisindeyiz. Sporcularımız Türkiye'deki bütün yağlı güreşleri birebir takip ederken hem antrenmanları hem de yapmış oldukları mücadelelerle gerek ilimiz gerekse ülkemizde Türk sporu adına umut verici çalışmalar içerisindeler. Kendilerinden madalya bekliyoruz. Güzel bir sonucu ilimize ülkemize hediye etmelerini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

- Ordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Recep Kara Kırkpınar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title