Haberler

Şahan Gökbakar, Yeni Filmi İçin Dağıtım Şirketini Değiştirdi

Güncelleme:

Mısır-bilet tartışmaları nedeni ile vizyona gireceği tarihte belirsizlik yaşanan Recep İvedik 6 filmi, GV Mars dağıtım şirketini değiştirerek UIP ile anlaştı.

8 ŞUBAT'TA VİZYONA GİRMESİ GEREKİYOR

Recep İvedik karakteriyle 6. filmini sinemaseverlerle buluşturmaya hazırlanan Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından müjdeyi verdi. Recep İvedik 6'nın afişini yayınlayan Gökbakar, sinemaseverlere vizyona girecekleri müjdesini verdi. Mısır-bilet tartışmalarından dolayı bir çok film anlaşmaya varılmadan vizyona girmeyeceklerini söylerken, 8 Şubat'ta vizyona girmesi beklenen Recep İvedik 6'nın CGV Mars Dağıtım şirketini değiştirdiği öğrenildi. Recep İvedik 6'nın CGV Mars Dağıtım şirketini değiştirdiği ve UIP ile anlaştı. Tartışmaların üzerine Boxoffice'de vizyon tarihi belirsiz olarak güncellenen filmin şu an ise 8 Şubat yazması vizyona gireceğini kesinleştirdi izlemini verdi. Recep İvedik 6, UİP Türkiye Resmi internet sitesi üzerinden 8 şubatta vizyona girecek filmler arasında gösterildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

ALİ:

PORTAKALCI ŞAHAN ESKİ GİŞE REKORLARINI UNUT SEN. . TWİTTLERİNİ UNUTMADIK. . . MSJ VERME SIRASI BİZDE HADE BAKEM :))

9
19
yanıtYanıtla
alime cavep:

tokat gibi bi mesaj verdin şahan abimize nasıl gideriz şimdi izlemeye

yanıt8
yanıt1
KAAN:

GÜLMEYE ÇOK İHTİYACIM VAR ŞAHAN HADİ ŞU FİLMİ YAYINLADA GÜLELİM BİRAZ

15
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

fatih portakal ve sevenleriyle sana mutluluklar gerçi senin o saçma filmlerine onlar vakit ayırmaz gerçi

4
7
yanıtYanıtla
NURCAN:

hadi 8 şubat gel de gideyim filme. . :))))çok güzeldir inşallah bu seri de

9
1
yanıtYanıtla
CHİGOLATA:

BU FİLME GÜLENİN OSURUK KADAR AKLI YOKTUR

5
5
yanıtYanıtla
sinemacı:

millete hakaret etmeye ne hakkın var sıkıyorsa gösterimdeyken sinemanın önünde açıkma yapta bi tozunu alsın millet kılavye delikanlısı seni.

yanıt3
yanıt0
Arya:

Hiç bir seriyi kaçırmadım bu da vizyona girer girmez gideceğim, süpersin. Başarılar Şahan :)

6
2
yanıtYanıtla
ADAM:

Toplum dışı bir yaratık idolünün, bu kadar popüler olması akıllara , acaba sorun bu yaratığı izleyenlerde mi diye düşündürmüyor değil.

1
4
yanıtYanıtla
VS:

Arkadaş sinema bir zevk ve eğlencedir. Bu film serisini sevenler illa bu karakterde veya dışlanacak insan sınıfı olmamalı. sizlere ne oluyor böyle yahu. zevkler ve renkler tartışılmaz. hollywood un da var olmadık abzuruk filmleri onlarında bir izlenme kitlesi var.

yanıt1
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title