Haberler

Bilerek Kart Gören Real Madridli Carvajal'a UEFA Soruşturması

Güncelleme:

UEFA, Real Madrid'in APOEL ile oynadığı maçta taç atışını bir türlü kullanmayarak sarı kart gören Carvajal için "Bilerek kart görme" gerekçesiyle soruşturma başlattı.

Real Madrid'in APOEL ile oynadığı maçta taç atışını bir türlü kullanmayarak sarı kart gören ve grupta anlamını yitirmiş Borussia Dortmund maçında cezasını çekecek olan Carvajal için "Bilerek kart görme" gerekçesiyle soruşturma başlattı.

25 yaşındaki futbolcu Apoel ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçının son anlarında 6-0 galiplerken taç atışını bir türlü kullanmayarak sarı kart görmüştü. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde görev yaptığı üç maçta da sarı kart gören ve grupta anlamı kalmamış Borussia Dortmund maçında sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan Carvajal, bu sayede eleme turları maçlarına kartlarını sıfırlamış olarak çıkacak.

KARAR 7 ARALIK'TA VERİLECEK

UEFA ise Carvajal'in ilginç sarı kart görüşüne kayıtsız kalmadı ve "Bilerek sarı kart görmek" suçlamasıyla soruşturma başlatıldığını duyurdu. Carvajal hakkında karar 7 Aralık'ta verilecek.

Milli futbolcunun UEFA'dan iki maç daha ceza alma ihtimali bulunuyor. Bu durumda Carvajal ikinci tur maçlarının ikisinde de forma giyemeyecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Veli ali:

Ava giderken avlanmış

9
1
yanıtYanıtla
Ali veli:

Uefa da şaşırdı neyi soruşturacağını

10
0
yanıtYanıtla
Corumun leblebisi:

Nader güzel, adam isini biliyormus ama uefa ya takildi :-))

1
2
yanıtYanıtla
TÜRK:

oğlum madem sarı yiyecen git bi sert faul yap kimse bilerek yedi muhabbeti yapmaz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title