Haberler

Real Madrid Taraftarı, Ronaldo İçin Koreografi Hazırladı

Güncelleme:

Real Madrid taraftarları, Altın Top ödülünü kazandıktan sonra ilk kez Bernabeu'ya çıkan Ronaldo için koreografi hazırladı.

Bernabeu tribünleri Ronaldo'yu şovla karşıladı! Altın Top ödülünü aldıktan sonra ilk kez Bernabeu Stadyumu'na çıkan Portekizli futbolcu, taraftarın sürpriziyle karşılaştı. Real Madrid'li futbolseverler, Cristiano Ronaldo'nun baş harflerini ve forma numarasını taşıyan simgeyi koreografi olarak hazırladı ve görsel bir şölene imza attı. Dünya yıldızı futbolcu, tribünler tarafından dakikalarca alkışlandı.

ALTIN TOP'LA TRİBÜNLERİ SELAMLADI

Ronaldo, Altın Top ödülünü eline alarak tribünleri selamladı ve sevincini takım arkadaşlarıyla tekrar yaşadı. 28 yaşındaki futbolcu, arkadaşlarıyla da kameralara poz verdi.

REAL MAÇI 2-0 KAZANDI

Öte yandan Real Madrid, evinde karşılaştığı Granada'yı 56. dakikada Cristiano Ronaldo ve 74. dakikada Karim Benzema'nın attığı golle 2-0 kazandı ve maç fazlasıyla ligin zirvesine yerleşti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Real Madrid Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title