Haberler

Real Madrid'in Kaptanı Sergio Ramos: Jurgen Klopp, Şampiyonlar Ligini Kaybettiği İçin Kendini Affettirmeye Çalışıyor

Güncelleme:

Atletico Madrid ile oynayacakları UEFA Süper Kupa maçı öncesi basın toplantısında konuşan Sergio Ramos, teknik direktör Jurgen Klopp için "Şampiyonlar Ligini kaybettiği için kendini affettirmeye çalışıyor. İlk kez maç kaybetmedi, sakin olsun." dedi.

Real Madrid'in yıldızı oyuncusu ve kaptanı Sergio Ramos, Atletico Madrid ile oynayacakları UEFA Süper Kupa maçı öncesi basın toplantısında çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

"BU KUPAYI KAZANMAK İSTİYORUZ"

"Burada olmak bir lütuf. Şampiyonlar Ligini kazanmanın bir ödülü de bu ve bu kupayı kazanmak istiyoruz.

Atletico Madrid de UEFA Avrupa Ligi'ni kazanınca, tüm Madrid buraya gelmiş gibi hissediyorum. Tallinn'in her yerinde İspanyollar var."

JURGEN KLOPP'A SERT CEVAP VERDİ

Sergio Ramos, Liverpool Menajeri Klopp'un "Ceza sahasına git ve kaleciye dirsek at. Orta sahada bir güreşçi gibi rakibin golcüsünü yere ser ve sonra oyunu kazan. Finalin hikayesi buydu." sözlerine cevap verdi. Ramos, "Orada bir kastım yoktu. Daha önce söyledim. Kendimi tekrar etmek istemiyorum. Kasıt yoktu. Klopp, Şampiyonlar Ligini kaybettiği için kendini affettirmeye çalışıyor. İlk kez maç kaybetmedi, sakin olsun. Eğer susacaksa, yılın en iyi teknik adamı oylaması için oy verdiğim teknik direktörlerinden biri o." ifadelerini kullandı.

"MADRİD HERKESTEN ÜSTÜNDÜR"

"Biz burada bir aileyiz. Bu ailenin başarılı olmasında çok önemli bir rolü vardı. Önemli bir üyemizi kaybettik. Fakat, Cristiano Ronaldo gitti diye Real Madrid kaybetmeye başlayacak diye bir şey yok. Real Madrid, tüm oyunculardan üstündür. Hatta, simge bir oyuncu olsa bile. Madrid, kim giderse gitsin her zaman kazanır!"

"THIBAUT COURTOIS BİZİ ÖTEYE GÖTÜRÜR"

"Herhangi bir futbolcuyu geçmişi nedeniyle yargılamam. Aramıza biri katıldığı zaman onun adapte olması için ve daha yüksek performans göstermesi için çaba gösteririz. Geçmişinde kırmızı beyaz olabilir. Fakat, bizi daha öteye götürecek bir isim."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Sergio Ramos Real Madrid Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

Cnr:

Biraz daha yaşlanınca gs ye gel tam sana göre bir klüp kazanmak için her şey serbest hasan ve ümit abin gerekli teknikleri verir

2
1
yanıtYanıtla
UGUR:

atletico geçiirdi ronaldosuz bir şey yapamayacağınızı öğrenmelisiniz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title