Haberler

Real Madrid, Evinde CSKA Moskova'dan Fark Yedi: 3-0

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nun son haftasındaki maç, Santiago Bernabeu'da oynandı. Real Madrid, rotasyonla çıktığı CSKA Moskova maçından farklı mağlup ayrıldı: 0-3.

CSKA Moskova'ya galibiyeti getiren goller, 37. dakikada Chalov, 43. dakikada Schennikov ve 73. dakikada Sigurdsson'dan geldi. Avrupa'da daha önceden evinde 252 maç oynayan Real Madrid, 253. maçında ilk kez 2'den fazla farkla mağlup oldu.

EVİNDE 2. YENİLGİSİ

İstediği gibi bir sezon geçirmeyen Real Madrid, bu sonuçla 20 Ekim'de Levante'ye 2-1 mağlup olduğu maçın ardından bu sezon evindeki 2. mağlubiyetini aldı.

Bu sonucun ardından 7 puana ulaşan CSKA Moskova, ikili averajda Viktoria Plzen'in gerisinde kaldı ve grubu 4. tamamladı. CSKA, Real Madrid'i iki maçta da yenmesine rağmen Avrupa'ya veda etti. Real Madrid ise, 12 puanla lider olarak Devler Ligi'nde son 16'ya adını yazdırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (12)

FUTBOL TUTKUNU:

Ronaldoyu 2 kişi tutuyormuş, yıldız santraforların hepsini ceza alanı içinde 2 kişi tutar, biraz ibrahimoviç, drogba, torres izleyin. . ama. . . tarihin en sıkı markajına tabi tutulan oyuncu Messi''dir. gerçekçi olmak lazım. orta sahada bile topu daha almadan 4 kişi basıyor. . Google da -Messi no space- deyip görsellere bakmanız bile yeterli. . . ama ronalduyu iki kişiden fazlasının tutması israf çünkü zaten dar alanda çalım yeteneği çok çok az. . hele son yıllarda iyice bitti.

3
7
yanıtYanıtla
Lann:

Kanka sana messi komisyon falan mı veriyo

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

herşeyi de ronaldoya bağlamalar falan. . . Madrid grup lideri, bu maça 6 yedekle çıktı ve fazla tınlamadılar. . siz arkasında madrid olmayınca grup aşamalarını 1 golle bitiren ronaldoya bakın. .

3
6
yanıtYanıtla
adımı yazıyorum:

Ramos yoksa o maç zaten 1-0 yenik başlamıştır.

yanıt0
yanıt0
necati:

ronaldo her ülkede kendını kanıtladı bence ona laf yapma istersen ingiltere - la liga - şimdide seri a da en iyi performansı gösterıyor farkındaysan reall madrıde herkes acık oynuyor sadece ronaldoya 2 oyuncu kontrol edıyordu sada 9 kısı oynuyordu takım her zaman ronaldo yuzunden suanda herkes acık oynuyor

yanıt5
yanıt1
ABMY:

çok net ŞİKEEEEEEEEEEEEEEEEE

7
1
yanıtYanıtla
Cevap:

Beter olsunlar !

6
1
yanıtYanıtla
Abbas Azeritürk:

Ronaldo’yu imana gelmeye davet ediyorum.

6
0
yanıtYanıtla
NECATİYE CEVAP 2:

Ronaldoyu sevmediğim zannedilmesin. Bana göre gelmiş geçmiş en iyi ceza alanı golcüsüdür. Ancak Türkiyede duygusal sebeplerden ötürü fazla abartılıyor. . . Messi''ye meydan okuması için italyaya gitmesine gerek yok, kalenin dibinden çıkıp orta sahaya gelmesi yeterli. . . .

1
5
yanıtYanıtla
NECATİYE CEVAP ;:

Gören de Ronaldo, italyadan napoliye, ingiltereden fulhama, ispanyadan malagaya gitmiş. . gittikleri takımlar zaten kendi dönemlerinde en iyisiydi ve sık sık şampiyon oluyorlardı. o zamanki manchester efsaneydi, madrid hakeza ve şimdi gittiği takım olan juventus ise zaten ligi kaç sene domine etmiş, rakipsiz. . neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ?

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title