Haberler

Real Madrid Devler Ligi'nde Yarı Final Kapısını Araladı

Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçları bu akşam oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Uefa Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçları bu akşam oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Real Madrid, geçen sene yarı finalde elendiği Borussia Dortmund'u 3-0, Paris Saint Germain ise Galatasaray'ı 2. turda geçen Chelsea'yi 3-1 mağlup etti.

Gecenin ilk maçında Real Madrid, kendi evinde Alman temsilcisi Borussia Dortmund ile karşılaştı. Milli futbolcu Nuri Şahin'in de formasını giydiği Dortmund, rakibine 3-0 mağlup oldu ve yarı final şansını zora soktu. Karşılaşmaya hızlı başlayan Real Madrid, henüz 4. dakikada Gareth Bale'in attığı golle 1-0 öne geçti. Milli futbolcu Nuri Şahin'in 90 dakika sahada kaldığı mücadelede Dortmund, 27. dakikada Isco ve 57. dakikada Cristiano Ronaldo'nun gollerine engel olamadı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol sesi çıkmayınca Real Madrid ilk maçtan 3-0 gibi avantajlı bir skorla ayrıldı. UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde Real Madrid ile Borussia Dortmund arasındaki rövanş karşılaşması ise 8 Nisan Salı günü oynanacak.

PARIS SAINT GERMAIN DE AVANTAJI ELDE ETTİ

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde diğer maç ise Paris Saint Germain ile Galatasaray'ı 2. turda kupanın dışına iten Chelsea arasında oynandı. Paris'te oynanan karşılaşmayı ev sahibi takım 3-1'lik skorla kazanarak, İngiltere'de oynanacak rövanş öncesi avantaj elde etti. Paris Saint Germain 3. dakikada Arjantinli yıldız Lavezzi'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Chelsea 27. dakikada kazandığı penaltıyı Eden Hazard'la gole çevirerek skora dengeyi getirdi. 61. dakikada Chelsea'nin tecrübeli savunması David Luiz topu kendi ağlarına gönderdi ve ev sahibi takım 2-1 öne geçti. Paris Saint Germain 90. dakikada bir başka Arjantinli futbolcusu Javier Pastore ile skoru 3-1'e getirdi ve sahadan galibiyetle ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Paris Saint Germain Real Madrid Chelsea Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title