Haberler

Real Madrid, David de Gea'nın Transferi İçin Bastırıyor

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligini kazanan Real Madrid, Manchester United'ın kalesini koruyan David de Gea'nın transferi için yeniden girişimde bulundu.

Geçtiğimiz sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid, Kosta Rikalı kaleci Keylor Navas ile rekabete girebilecek kaleci arayışlarına devam ediyor.

İspanyol kulübün, Manchester United forması giyen ve Dünya Kupası'nda da İspanya'nın kalesini koruyacak olan David de Gea ile ilgilendiği iddia edildi. Ancak İspanyol kaleciden Madrid ekibine olumsuz yanıt geldi.

DÜNYA KUPASINA ODAKLANDI

Premier Lig'de gösterdiği performansla transferin gözdesi olan de Gea, yalnızca Dünya Kupası'na konsantre olduğunu belirtti.

Ülkesi ile şampiyonluk yaşamak istediğini ifade eden tecrübeli file bekçisi, İspanya Milli Takımı'nın düzenlediği Medya Günü'nde geleceğiyle ilgili sorulara yanıt verdi. The Sun gazetesinin haberine göre, yalnızca Dünya Kupası'na odaklandığını belirten de Gea, "Geleceğim mi? Önemli olan Dünya Kupası, şu an başka bir şey düşünmüyorum" dedi.

SÖZLEŞMESİ 2019'DA BİTECEK

Real Madrid başta olmak üzere Avrupa'nın dev kulüplerinin peşinde olduğu 27 yaşındaki kalecinin, İngiliz devi Manchester United ile sözleşmesi 2019'da sona erecek. Real Madrid'in 2015 yılında da kadrosuna katmak için Manchester United ile görüşmeler yaptığı de Gea, İspanyol ekibin tüm ilgisine karşın İngiliz devi ile 4 yıllık sözleşme yenilemişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title