Haberler

    Real Madrid Beş Yıl Aradan Sonra Gelen Şampiyonluğu Kutluyor

    Real Madrid, La Liga'nın son haftasında Malaga'yı 2-0'lık skorla devirerek şampiyonluğunu ilan etti.

    Malaga deplasmanından Karim Benzema ve Cristiano Ronaldo'nun golleriyle galip ayrılan ezeli rakibi Barcelona'yı hayal kırıklığına uğrattı. Fransa futbolunun efsane ismi Zinedine Zidane teknik direktör sıfatıyla ilk şampiyonluğunu daha önce formasını giydiği Real Madrid'de yaşamış oldu.

    5 yıl aradan sonra gelen İspanya şampiyonluğu, Madrid taraftarlarını sokağa döktü. Tarihlerindeki 33. şampiyonluğu kutlayan Real Madrid taraftarları, takımlarını Cibeles çeşmesinin etrafında karşıladı:

    "Ekibimiz en iyisi. Çok mutluyuz. Son maçta da çok iyiydiler. Özellikle kalecimiz muhteşemdi."

    Real Madrid'in 3 puan gerisinde ligi bitiren Barcelona cephesinde ise son maçta alınan 4-2'lik galibiyete rağmen moraller bozuk.

    Barcelona taraftarları ekiplerinin zayıf takımlar karşısında kaybettikleri maçların belirleyici olduğu görüşünde:

    "Bence Madrid kazanmadı, Barcelona kaybetti. Çünkü Barça bütün güçlü takımları yendi ama daha küçük takımlara yenildi. Madrid şampiyonluğu hak etti. Ama biz onlara ligi hediye ettik adeta."

    Barcelona'nın önümüzdeki sezon teknik direktör değişikliğine gitmesi bekleniyor.

    Auteur:

    Tags:Gepost: 22 mei 2017

    Kaynak: Euronews.com / Spor

    Real Madrid Barcelona La Liga Malaga Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title