Haberler

    Real Madrid Alman Panzerini Yerle Bir Etti

    Güncelleme:

    Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasında Real Madrid deplasmanda Bayern Münih'i farklı mağlup etti.

    Allianz Arena'da karşı karşıya gelen Bayern Münih ile Real Madrid maçında gülen taraf 4-0'lık skorla Real Madrid oldu. İspanyol ekip bu skorla adını Şampiyonlar Ligi finaline yazdırdı.

    İspanya'da oynanan ilk karşılaşmayı 1-0 kazanan Real Madrid Allianz Arena'da 4-0 galip gelerek final biletini cebine koydu.

    İlk yarıda Ramos şov


    Maça baskılı başlayan Bayern Münih kalesinde hiç beklemediği bir gol gördü. Maçın 16.dakikasında Modric'in sağdan kullandığı kornerde ceza sahasına gönderilen ortayı iyi takip eden Sergio Ramos şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Attığı gol ile rahat bir nefes alan Real Madrid takımında bu golden dört dakika sonra sahneye yine Sergio Ramos çıktı. Xabi Alonso'nun yaptığı ortada Pepe'den seken topu iyi takip eden Ramos yine kafasını kullandı ve takımını 2-0 öne geçirdi.

    İki farklı öne geçen Real Madrid rakibinin defansta bıraktığı boşluklardan yararlanmaya çalışırken maçın 34. dakikasında farkı üçe çıkardı. Ani gelişen atakta Benzema topu Bale'ın önüne bıraktı. Bale mükemmel bir deparla önündeki mesafeyi çabuk geçti ve topu boş pozisyondaki Ronaldo'ya bıraktı. Topu alan Ronaldo kaleciyle karşı karşıya kaldı ve tek vuruşla Real Madrid'e üçüncü golü kazandırdı. Ronaldo bu golle Şampiyonlar Ligi'nde ki 15. golünü atmış oldu.

    İkinci yarıya baskılı başlayan Bayern Münih'in bu baskısı fazla uzun sürmedi.

    Real Madrid, Bayern Münih'in topa sahip olduğu anlarda çok iyi defans yaparak rakibine boş alan vermedi. Oyunu iyi pas yaparak soğutan Madrid kontralarla farkı arttırmaya çalıştı.

    Son sözü yine Ronaldo söyledi

    Maçın 90. dakikasında hafif sol çaprazdan bir serbest vuruş kazanan Real Madrid'de topun gerisine gelen Ronaldo, yerden şık bir vuruşla maçın skorunu belirledi.

    Tarihi bir skorla maçı kazanan Real Madrid Lizbon biletini ilk alan ekip oldu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Bayern Münih Real Madrid Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title