Haberler

    Real Betis'ten Ozan Tufan'ın Transferi İçin Resmi Açıklama!

    Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın kesin bir dille kadroda düşünmediğini belirttiği Ozan Tufan'la ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

    Milli futbolcu son olarak İspanyol kulübü Real Betis'e önerilmişti. Sevilla kentinin diğer takımı olan Betis'in başkan yardımcısı Lopez Catalan konuyla ilgili çok özel açıklamalar yaptı.
    "Transferi olabilir"
    Real Betis İkinci Başkanı Catalan, "Ozan Tufan konusunu bütün olarak teyit edemem. Listemizde olan ya da gerçekten ilgilendiğimiz oyuncularla ilgili olarak açıklama yapmayı doğru bulmuyorum. Bu konuda, prensip olarak, bağlayıcı açıklama yapmıyoruz. Fakat şunu söyleyebilirim bu oyuncunun transferi olabilir. Şu aşamada bir olasılık şeklinde bakabiliriz" dedi.
    Kiralık olarak mı?
    Real Betis İkinci Başkanı Lopez Catalan, "Ozan'ın transferi kiralık olarak mı gerçekleşir?" şeklindeki soruya, "Bunu bilmiyorum. Henüz bu aşamada değil" dedi.
    "Gerekli bilgiye sahibiz"
    Catalan, oyuncuyu kişisel olarak tanıyıp tanımadığı yönündeki soru için ise, "Teknik heyetimiz ve transferden sorumlu tuttuğumuz yetkililer tüm oyuncularla ilgili gerekli bilgiye sahipler" ifadesini kullandı.
    Ozan Tufan'ın bu sezonki performansı
    Fenerbahçe'de üçüncü sezonunu yaşayan Ozan Tufan, bu sezon lig, kupa ve UEFA Avrupa Ligi'nde olmak üzere toplam 14 maça çıktı. 3 gol kaydeden 22 yaşındaki orta saha oyuncusu 1 kez de asist yaptı. 1206 dakika sahada kalan Ozan Tufan, Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer edilmişti. (Ajansspor)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Real Betis Ozan Tufan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title