Haberler

    Rb Leipzig'in Golcüsü Vodafone Park'taki Gürültüye Dayanamadı

    Timo Werner, stadyumdaki gürültü sebebiyle oyundan çıkmak zorunda kaldı.

    Şampiyonlar Ligi'nde 'ın evinde 'i 2-0 mağlup ettiği maçın 32. dakikasında oyundan alınan Timo Werner'in, Vodafone Park'taki gürültüden etkilendiği için mücadeleye devam edemediği ortaya çıktı.

    Tribündeki gürültü sebebiyle önce kenardan kulak tıkacı isteyen ve mücadele esnasında birkaç kez elleriyle kulaklarını kapadığı kameralara yansıyan 21 yaşındaki futbolcu, bu yöntemlerin fayda etmemesi üzerine teknik heyete oyundan alınma talebini ilettiği öğrenildi.

    Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Vodafone Park'taki atmosfere dikkat çeken RB Leipzig Teknik Direktörü , takımının özellikle ilk yarıda yaşadığı sıkıntıda yoğun tribün baskısının önemli bir etmen olduğunu belirterek, "Herhangi bir maç öncesinde takımınızı böyle bir atmosfere hazırlıklı hale getirmek mümkün değil. Kulakları sağır eden bir uğultu söz konusuydu ve oyunun başından bu durumdan bir hayli etkilendik. Özellikle ilk 20 dakika iyi bir görüntü sergileyemedik. Ancak bu da hepimiz için bir ders oldu." diye konuştu.

    Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren RB Leipzig'in 2 maç sonunda 1 puanı bulunuyor.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title