Haberler

Ahmet Çakar'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya: Dangalak, Zevzek

Güncelleme:

Derin Futbol programında Ahmet Çakar, kanaldan kovulan Rasim Ozan Kütahyalı'ya "Senin yaptığın zevzeklikti. Dangalaklık yaptın. Benim artık dayanacak gücüm kalmadı." dedi.

Beyaz Tv'de yayınlanan Derin Futbol programında bu akşam daimi yorumculardan Rasim Ozan Kütahyalı yer almadı. Pazar gecesi yayınlanan programda Boşnaklar için ırkçı ve iğrenç ifadeler kullanan Kütahyalı, gelen tepkiler üzerine bugünkü programa getirilmedi.

"KANAL GEREKEN YAPTIRIMI YAPMIŞTIR"

Kütahyalı'nın akıbeti ise, yüzden fazla Boşnak vatandaşın, Beyaz Tv önünde protesto gösterisi düzenlemesiyle ortaya çıktı. Kanal yönetimi, kalabalığa "Rasim Ozan Kütahyalı'nın kanalımızla ilgisi kalmamıştır" diyerek tepkileri dindirdi.

Aynı anda, Derin Futbol programında da, Kütahyalı'nın işine son verildiği canlı yayında izleyicilere aktarıldı.

Kovulma haberini veren yorumcu Sinan Engin "Arkadaşlar yapacak bir şey yok. Özrümüzü diledik. Arkadaşımızın adına da özür diledik. Arkadaşımızla ilgili de Kanal gereken kararını verip yaptırımını yapmıştır. Rasim'in de çok üzgün olduğunu da anlattık" dedi.

AHMET ÇAKAR: ZEVZEKLİK VE DANGALAKLIK YAPTIN

Yorumcu Ahmet Çakar ise programda en sert eleştirileri dile getirerek, Kütahyalı'nın sarf ettiği sözler nedeniyle zevzeklik ve dangalaklık yaptığını söyledi. Çakar "Senin yaptığın zevzeklikti. Şimdi haklı olarak senin için yanıyor. İçin yanmakta da haklı. Sen de zevzeklik yaptın, dangalaklık yaptın. Biz sana burada daldık. Hakkını helal edersin etmezsin, o senin bileceğin iş. Benim artık dayanacak gücüm kalmadı" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Ertem Şener Ahmet Çakar Beyaz TV TV Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (43)

A. Albayrak:

Sen bana göre Rasim´den daha beter hakaret ettin. Bence Saffet Sancaklinin milletvekilligi derhal düsürülmeli ve yargilanmali. Rasim hata yapmistir ama bu linc edilecek bir sey degildir! Kanala ve Gazeteye dönmesi icin duyarli vatandaslarimizin da sesini yükseltmesini diliyorum. Evet bir tebiyesizlik etmistir ama özrünü de dilemistir. Bosnak halki elbette bizim kardeslerimiz canlarimizdir ama düsene vurmayin, vurmayin, vurmayin, vurmayin!!! Sonra da gecip ELHAMDÜLILLAH MÜSLÜMANIM demeyin!

2
19
yanıtYanıtla
BÖRTEÇİNE:

ZEKA MAŞALLAH TAVAN. . . SEN Mİ MÜSLÜMANSIN. ALLAH HİÇ KİMSEYİ ZALİMİ SAVUNACAK KADAR AKIL YOKSUNU YAPMASIN

yanıt3
yanıt2
Vatandaş:

Her kim olursa olsun bedelini ağır bir şekilde ödemeli ki diğer zevzeklik yapacaklaraörnek teşkil etsin

yanıt2
yanıt0
Mehmet ozkan:

Beyaz tv yonetimi birtek rasimle kurtulamaz basta sener ertem denilen sahisla birlikte tumunu kovmasi gerekiyor cok seviyesiz spor piragrami

14
0
yanıtYanıtla
RECO:

rasim küfürlü konusuyo ertemde onu savunuyo

11
2
yanıtYanıtla
ibrahim:

ben şahsen bu programı izlemiyorum, ancak yorumlara bakınca youtubeden birkaç rezilliklerine baktım. gerçekten rtük bugüne kadar bu programı kapatmamış ise yazıklar olsun. rasiminde diğerlerininde ağzından çıkan her cümle bel aşağısı. yazıklar olsun.

12
1
yanıtYanıtla
KRALL:

BIRAKIN BU İŞLERİ ADAM BU SÖZLERİ SÖYLERKEN PİŞKİN PİŞKİN SIRITTINIZ TEPKİ GELİNCE TUKAKA YAPTINIZ BU PROGRAMIN SPORLA ALAKASI YOK SİZ GİDİN SİTKOM YAPIN

12
0
yanıtYanıtla
SB:

Program tamamıyla kaldırılsın bence spor konusulmuyor yüzde seksen paparaziye dönüktü

9
2
yanıtYanıtla
kaizen50:

rasim kimde ödetecek gücü varmış lavgarın teki onu bu kanaldada adam diye konuşturan ikinci lavgar

9
1
yanıtYanıtla
Pasha:

Saffet Sancaklının kullandığı kelimeyi o program her hafta kullanıyor, başta Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı içlerinde bir Sinan Engin var onun da orada ne işi var anlamadım.

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title