Haberler

Rasim Ozan Kütahyalı, Boşnak Vatandaşlara Söylediği İğrenç Sözlerin Ardından Beyaz Tv'den Kovuldu

Güncelleme:

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnaklar için söylediği ırkçı ve iğrenç sözlere tepki gösteren kalabalık bir grup, Beyaz TV önünde protesto gösterisi yaptı. Bu sırada kanal, Kütahyalı'nın işine son verdi.

Beyaz Tv de yayınlanan Beyaz Futbol programında Rasim Ozan Kütahyalı, kendisine yapılan şaka sonrası akıllara durgunluk veren bir söz söyledi.

Kütahyalı kendisine yapılan şakayı "Kusturmalı Boşnak s..." olarak nitelendirdi.

TEPKİLER GÜN BOYU ARTARAK DEVAM ETTİ

Kütahyalı'nın bu sözleri, izleyenleri şoke ederken sosyal medyada Boşnaklardan büyük tepki çekti.

Bu ırkçı ve iğrenç ifadelere tepkiler bugün de gün boyu dinmedi. Boşnak kökenli Hidayet Türkoğlu ve eski futbolcu milletvekili Saffet Sancaklı Kütahyalı'ya çok sert ifadelerle tepki gösterdi.

ÇOK SAYIDA BOŞNAK PROTESTO GÖSTERİSİ YAPTI

Sosyal medyadan organize olan çok sayıda Boşnak da, akşam saatlerinde Beyaz Tv önünde toplanarak bir protesto gösterisi düzenledi.

Akşam saatlerinde bir grup, Beyaz TV binasının önüne giderek televizyonu ve Rasim Ozan Kütahyalı'yı protesto etti. Protesto gösterisi sırasında TOMA'lar hazır bekletildi. Protesto sırasında "Rasim gelecek hesap verecek" sloganları atıldı.

KÜTAHYALI KOVULDU

Rasim Ozan Kütahyalı ise, akşam saatlerinde başlayan Derin Futbol programına çıkmadı. Kanal yönetimi Kütahyalı ile yollarını ayırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV TV Medya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Murat:

bu ülkede bu söze varana kadar neler söylüyolar kovulcak bi durum yok adamı linç etmeyin kimsenin ekmeğiyle oynamayın yarın sizlede oynarlar. .

0
7
yanıtYanıtla
Vurucu:

Peygamberimiz kavmiyetçiliği kaldıralı 1400 sene geçti

2
1
yanıtYanıtla
dadas:

herkesbuuvatanlnevladldlr

2
0
yanıtYanıtla
yüksel:

bu ülkede türk kürt boşnak laz çerkez yok türk milleti var . . insanların kökeni ile uğraşmayın . . . malatyalı kim bilir senin beş göbek ötende kimler var

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İnsanları ayrıştırarak . bu hale geldik . .

1
1
yanıtYanıtla
Can DEP:

Bu programin zaten formati hakaret.. Reyting alacagiz diye O belden asaği cirkin sözler, Rasimde formata uymstur. Tabiiki asla tasdik etmiyorum..

1
0
yanıtYanıtla
harun:

AK PARTİ BU KONUDA BİZİM YANIMIZDA OLMADI BİZDE AK PARTİ OY VE DESTEK BULAMAYACAK. . REZALETİ DESTEK BİR TAVIR SERGİLEDİ. . BUNU BİLİYORUZ. . GÖÇMENLER ARTIK AK PARTİN UZAKTAN VE YAKINDAN DESTEK VERMEYECEK. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title