Haberler

Randevu listeleri dolan berberler dezenfekte edildi, açılmayı bekliyor

- Randevu listeleri dolan berberler dezenfekte edildi, açılmayı bekliyor

ELAZIĞ - Elazığ'da Korona virüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında 55 gündür kapalı olan berber ve kuaförlerin Pazartesi günün açılacak olması nedeniyle randevu defterleri doldu, iş yerleri dezenfekte edildi.

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da kuaför ve berberler Pazartesi günü itibariyle faaliyete geçiriyor. Faaliyete geçecek olan berberler, belediyeye bağlı ekipler tarafından dezenfekte edildi. Bir çok berber ve kuaför ilke 2-3 günlük randevu listesini doldurdu.

Müşterilerine randevulu hizmet vereceklerini belirten berberlerden Güngör Deveci," 11 Mayıs tarihinde berber ve kuaförlerin açılacak olması nedeniyle bizlerde tedbirlerimizi alıyoruz. Müşterilerimize randevu şeklinde hizmet edeceğiz. Yoğunluk oluşmaması için telefonla arayan müşterimize uygun bir saat veriyoruz. Müşterilerimizde devletimizin aldığı kararlara uyarak anlayış gösteriyorlar. 11 Mayıs günü inşallah hizmet vereceğiz. Hijyen kurallarına uyacağız. Hem bizim hem de müşterilerimize en iyi hizmeti sunacağız " dedi.

İş yerinde yoğunluk oluşmaması için müşterileri tek tek kabul edeceklerini belirten Deveci,"Bazı zamanlar randevu alamayan müşterilerde olacak. Onları da yoğunluk olmadığı zaman, gerekli bütün tedbirleri alarak hizmet vereceğiz.Ajandamız da randevu alan müşterilerimiz oldukça fazla. Özellikle devletimiz bütün tedbirleri aldı. Vatandaşlarımız da bu kurallara uydu. Sayın cumhurbaşkanımızın ve valimizin uyarılarını dikkate aldılar"diyekonuştu.

55 gürdür korona virüsünden dolayı iş yerlerinin kapalı olduğunu aktaran berber Serkan Yılmaz, "Bütün tedbirlerimizi aldık. Pazartesi günü başlayacağız. Bütün önleri aldık . Eldiven maske herşey tek kullanımlıktır. Havlu önlük olarak kullanacağız.Sakal tıraşı talebinde kimse bizden bulunmasın"ifadelerini kulylandı.

İşletmecilerden Cebrail Doğan'da, "Temizliklerimizi yapıyoruz. Belediye bize temizlik ekibi gönderdi ve dezenfekte ettik. Randevulu sistemle çalışıyoruz. ilk 2 gün doluyuz. Malzemelerimiz tek kullanımlıktır. Hijyen bir şekilde traşlarımızı yapacağız"diyerek durumu özetledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kuaför Elazığ Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title