Haberler

    Taraftarlar İmza Topluyor: Salah'ı Sakatlayan Ramos'a Ceza Verin

    Güncelleme:

    Change.org üzerinden başlatılan kampanyada 463 bin taraftar, Şampiyonlar Ligi finalinde Salah'ı sakatlayan Ramos'a ceza verilmesini istedi.

    Real Madridli futbolcu Sergio Ramos'un, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpoollu Muhammed Salah'ı bilinçli olarak sakatladığını iddia eden taraftarların imza kampanyasına yoğun ilgi gösteriliyor.

    "Muhammed Salah'ı kasten sakatlayan Ramos FIFA ve UEFA'dan ceza almalı" adıyla Change.org üzerinden düzenlenen kampanyada, şu ana kadar 463 bin imza toplandı.

    "RAMOS'A CEZA VERİN"

    Hedefin 500 bin imza olduğu kampanyada, maç boyunca fair-play kurallarına uygun davranmadığı öne sürülen İspanyol futbolcunun, video görüntülerinin yardımıyla UEFA ve FIFA tarafından cezalandırılması çağrısında bulunuldu.

    Real Madrid'in Liverpool'u 3-1 yenerek kupaya uzandığı karşılaşma sırasında Ramos ile girdiği ikili mücadelenin ardından sakatlanan Mısırlı futbolcu Salah, gözyaşları içinde 31. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    UEFA Şampiyonlar Ligi Muhammed Salah Sergio Ramos Spor Haberler

    500

    Yorumlar (17)

    Sergio Ramos:

    Cokta umurumdaydi, Bu Kadin Sporu degil, bosuna kivirmayin Kupa mücadele ederek alinir. Siz Türklerin Futbolnan ne alakaniz varda burda benim hakkimda konusuyorsunuz. Siz yagli Güreslen ilgilenin, kiskanclar sizi

    1
    13
    yanıtYanıtla
    ramazan tok:

    karaktersiz kimliksiz adını ramos yapmış ya dangalak

    yanıt7
    yanıt0
    dürbünlü:

    dingil ramos.

    yanıt1
    yanıt0
    cem:

    senin de bacağını kırsınlar

    yanıt0
    yanıt0
    cr77777777777:

    gördüğüm en iyi defans oyuncularından birisiydi bunu hep yapıyor takımı kazansın diye her şeyi yapıyor ama rakip oyuncuları kasten sakatlama hakkını kendisinde bulacak kadar aşşalık birisine dönüşüyor salah gibi birisine bu çok kahbece yapılmıştır messi itine niye hiç yapmadın şerefsiz ramos beter ol

    11
    1
    yanıtYanıtla
    bayburtlu:

    hade lan ordan dingil.

    yanıt2
    yanıt7
    Mezar Bekçisi:

    ramos en büyük cezayla cezalandırılmalı,onun yaptıgı hiç yenir yutulur cinsten birşey değildir,idam bile verilse yine yetersizdir.bence önce güzelce düzülmeli ve daha sonra mezarlıkta gömülmelidir.herkese saygılar sunuyorum.

    6
    4
    yanıtYanıtla
    Aslı:

    aynen katılıyorum bekçi amca.

    yanıt5
    yanıt0
    Adınızı Yazın:

    ne cezası ya ağlamayın birkere sala

    0
    6
    yanıtYanıtla
    GUMPAS:

    BEN İMZA VERMİYORUM RAMOS KURT OYUNCU SALAH DAHA ÇAYLAK KENDİ KÖTÜ DÜŞTÜ

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title