Haberler

Ramazan'ı Mekke'de Geçirecek

Magazinin Duayen İsimlerinden Şenay Düdek Ramazan'ı Kutsal Topraklarda Geçirecek. Dedesiyle İlgili Sır İse Bakın Ne?

MAGAZİNİN DUAYEN İSİMLERİNDEN ŞENAY DÜDEK RAMAZAN'I KUTSAL TOPRAKLARDA GEÇİRECEK. DEDESİYLE İLGİLİ SIR İSE BAKIN NE?

Magazin dünyasının ünlü ismi Şenay Düdek bu yıl Ramazan'ın 15 gününü Mekke'de geçirecek. Düdek'in dedesi de zamanında Kabe'ye bekçilik yapmış...

Magazinin sivri dilli ismi Şenay Düdek'in dedesi Tevfik Düdek'in Kâbe'ye 6 yıl gönüllü bekçilik yaptığı ortaya çıktı. Osmanlı'da üst düzey bir asker olan Düdek, o dönemde sınırlarımız içerisinde yer alan kutsal topraklarda görev yapmış.

Zaman'a konuşan Şenay Düdek, bu yıl Ramazan ayını dedesinin bekçilik yaptığı mübarek topraklarda geçirecek. Burada 15 gün kalacak olan Düdek, ardından Konya'ya geçecek. Mübarek ayı Hz. Mevlânâ'nın şehrinde tamamlayacak.

Ramazan boyunca 100 bin YTL maaşlı bir program teklifini kabul etmediğini söyleyen Düdek, 'Ramazan'ı sükûnet içinde geçirmek için kabul etmedim. Çünkü çalışırken stresli oluyor ve çevremdekilerin kalbini kırıyordum.' dedi. Şenay Düdek, daha önce bir defa gittiği kutsal topraklarda Ramazan'ı geçirme düşüncesinin kendisini çok heyecanlandırdığını anlatıyor. Bu mübarek ayı annesi ve kız kardeşleriyle birlikte huzur içinde tamamlamak istiyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title