Haberler

Ramazan Bayramı'na Doğru

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Yurtnaç, mesajında, Yaradan'a kul olmanın nişanesi olan rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerifin sona erip birlik ve beraberliğin pekiştiği Ramazan Bayramı'na hep birlikte ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, "Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve barışın tesisine aracılık eden müstesna günlerdir." ifadelerini kullandı.

Büyükleri, komşuları ziyaret, dargınları barıştırmak bu günlerdeki güzel hasletlerden olduğunu belirten Yurtnaç mesajında şunları kaydetti:

"Bu geleneklerimizi gelecek nesillere aktarmanın yolu, bu tür davranışları uygulayarak nesillerimize öğretmektir. Çevremizde bulunan dezavantajlı gruplara, yoksul, kimsesiz ve yetimlere, kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimizin ailelerine daha özenle kucak açalım. Bu duygu ve düşüncelerle, mesai arkadaşlarımın, Yozgatlı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Kemal Yurtnaç Yozgat Politika Güncel Haberler

title