Haberler

Ramazan Bayramı'na Doğru

Tekirdağ TSO Başkanı Günay: "Bayramlar, manevi olarak olgunlaşmamıza da vesile olmaktadır"

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Günay, mesajında, bayramların yardımlaşma ve dayanışmanın üst seviyelere çıktığı, dargınların barıştığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostlukların en sıcak şekilde hissedildiği özel günler olduğunu bildirdi.

Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin Ramazan ayında yaşandığını dile getiren Günay, Ramazan Bayramı'na  erişmenin verdiği huzur ve mutluluğu yaşadığını belirtti.

Bayramların toplumda sevgi, saygı, kardeşlik, dostluk ve yardımlaşma duygularının pekiştiği, birlik ve beraberliğin perçinlendiği, sevinç ve neşeli günler olduğunu hatırlatan Günay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sevenlerin bir araya geldiği, dargınların barıştığı, günlük hayatta yeteri kadar yaşayamadığımız paylaşma, ziyaret etme, gönül alma gibi duyguları doyasıya yaşama fırsatı bulduğumuz bayramlar, manevi olarak olgunlaşmamıza da vesile olmaktadır. İnsanların huzur ve barış içerisinde yaşadığı bir dünya dileğiyle başta üyelerimiz, olmak üzere tüm sanayici ve iş adamlarımızın, halkımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı içtenlikle kutlar, şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, sevgi ve huzur getirmesini dilerim." - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Cengiz Günay Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title