Haberler

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

AK Parti Uşak İl Başkanlığında bayramlaşma töreni düzenlendi.

AK Parti Uşak İl Başkanlığında bayramlaşma töreni düzenlendi.

İl Başkanı Servet Kuş, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünün ilelebet muhafaza edileceğini söyledi.

Türkiye'nin 2023 hedefine kitlendiğini aktaran Kuş, "Ülkemizi bölmeye niyeti olanlar, ne yaparlarsa yapsınlar asla amaçlarına ulaşmayacaklar. Türkiye'yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinden döndüremeyecekler. Birlik ve beraberliğimizin her daim sürmesini temenni ederim." dedi.

Milletvekili Mehmet Altay ise İslamiyet'in barış ve kardeşliği öğütlediğini belirterek, "Maalesef yüce dinimizin adını kullanarak, dünya genelinde terör saldırılarını hayata geçiriyorlar. Son olarak Medine'de üzücü bir olay meydana geldi. Bunu yapan uluslararası güçlerin tek amacı, hak dini olan İslamiyeti kötü bir unsur olarak göstermek. Oysa, bunların bizim dinimizle uzaktan yakından hiçbir alakası yok. Biz İslam'ın güzelliğini yaşamaya ve Allah'ın izniyle yaşatmaya devam edeceğiz." dedi.

Milletvekili Alim Tunç ise parti kadrolarının büyük bir inanç ve azimle Türkiye'yi bugünlere ulaştırdığının altını çizerek, " Bizim güçlenmemizi istemeyen devletler var. Birlikteliğimiz sürdükçe, kimse bize zarar veremeyecektir." diye konuştu.

Eşme'de bayramlaşma yapıldı

Eşme ilçe binasındaki bayramlaşma töreninde ise İlçe Başkanı Ali Arık, Ramazan Bayramı'nın birlik ve beraberlik içerisinde kutlandığını belirterek, hükümetin icraatlarıyla ilgili bilgiler verdi.

İlçenin sorunlarının çözümünde partisinin önemli projeler hayata geçirdiğini kaydeden Arık, yaşanan terör olaylarının Türkye'nin birlik ve beraberliğini bozamayacağını ifade etti.

Kaynak: AA / Politika

Ramazan Bayramı AK Parti Türkiye Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title