Haberler

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, koalisyon görüşmelerine ilişkin, "Partimiz genel başkanlığı ne derse bizde ona göre çalışacağız" dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, koalisyon görüşmelerine ilişkin, "Partimiz genel başkanlığı ne derse bizde ona göre çalışacağız" dedi.

Partisinin Taraklı ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılan Uncuoğlu, bayramların sevgi ve saygının perçinlendiği günler olduğunu söyledi.

İnsanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttuklarını, kardeşçe kucaklaştığını aktaran Uncuoğlu, "Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle bayramınız kutlu olsun" ifadesini kullandı.

Recep Uncuoğlu, 7 Haziran seçimlerinde Taraklı'dan alınlarının akıyla çıktıklarını vurgulayarak, vatandaşa layık olmak için TBMM ve Sakarya'da çalışmalara başladıklarını anlattı.

"Önümüzdeki her engeli aşmak için gayret gösteriyoruz" diyen Uncuoğlu, "Koalisyon çalışmalarında da partimiz genel başkanlığı ne derse bizde ona göre çalışacağız. Bizler hizmet adamıyız, halkımıza layık yönetici olmak için, nasıl bu güne kadar birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yaptıysak, bugünden itibaren de aynı şekilde çalışarak halkımıza hizmet edeceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" şeklinde konuştu.

Programa Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, AK Parti İlçe Başkanı Erdal Özen, belediye meclis üyeleri ve partililer de katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı RECEP UNCUOĞLU Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title