Haberler

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

Kadirli ve Düziçi ilçelerinde siyasi partiler bayramlaşma programı düzenledi.

AK Parti Kadirli İlçe teşkilatının bayramlaşma etkinliğine TBMM Başkanı Özel Kalem Müdürü Mücahit Durmuşoğlu katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Gökçeli, parti binasındaki programda, dini ve milli bayramların, birlik ve beraberliğin pekiştiği belirterek, partililerin ve tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

MHP ilçe teşkilatının bayramlaşma etkinliğine ise MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu da katıldı.

MHP İlçe Başkanı Çağlar Balcılar, parti binasındaki programda Ramazan Bayramı'nın bazı Müslüman ülkeler için huzur içinde geçmediğini söyledi.

Bayrama kavuşmanın heyecanını yaşadığını ifade eden Balcılar, "Mutluyuz, fakat Müslümanları birbirine kırdırmak için ellerinden gelen gayreti gösterenler var. Bunlar bizi üzüyor. Suriye, Mısır, Tunus, Cezayir, Afganistan, Irak ve Libya gibi Müslüman ülkelerde çeşitli oyunlar oynanıyor" dedi.

-Düziçi-

CHP Düziçi İlçe teşkilatı ise bayramlaşma etkinliğinde belediye başkanı aday adaylarını tanıttı.

İlçe Başkanı Durdu Göl, parti binasındaki etkinlikte, partililerin Ramazan Bayramını kutladı.

Seçimde her partiliye görev düştüğünü ifade eden Göl, "Bildiğiniz gibi önümüzde bir yerel seçim var. Burada geçmişte kim hangi partiye oy vermiş diye bakmayacağız. Partimizin en iyi sonucu alması için hepimize görev düşüyor" diye konuştu. - Osmaniye

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title