Haberler

Ramazan Bayramı kutlanıyor

Ramazan Bayramı dolayısıyla Sakarya'da bayramlaşma törenleri düzenlendi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Sakarya'da bayramlaşma törenleri düzenlendi.

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yiğit ve kurum müdürleriyle Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nı ziyaret ederek, görev başındaki personelin bayramını kutladı.

Daha sonra Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret eden Nayir, vatandaşların bayramını tebrik etti.

Nayir, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek, personelle bayramlaştı.

Polis ve askerlerin en kutsal görevini yerine getirdiklerini belirten Nayir, "İnşallah gelecek bayram evlerinize hayırlı tezkereler alarak dönersiniz. Hepinizin bayramınızı kutluyorum." dedi.

Adapazarı'nda bayram coşkusu

Adapazarı Belediyesi'nde bayramlaşma programı düzenlendi.

Belediye binasında gerçekleşen programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, AK Parti eski Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, MHP Adapazarı İlçe Başkanı Halil Hakan Oturak, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu ve sendikaların temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Adapazarı'nın bereket, kardeşlik ve dayanışma şehri olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, "Bayram, akrabalarımızı, dostlarımızı, sevdiklerimizi hatırlama günüdür. Biz de bugün burada bayram coşkusunu sevdiklerimizle birlikte yaşamak istedik. Adapazarı'nı çok seviyoruz ve şehrimize gönül veren çok kıymetli hemşehrilerimizi yanımızda görmek enerjimize enerji katıyor." ifadelerini kullandı.

"Bayramlar, kaynaşma ayı"

Serdivan Belediyesi'nde Ramazan Bayramı münasebetiyle geleneksel bayramlaşma programı gerçekleşti.

Belediye hizmet binasında düzenlenen etkinlikte konuşan Başkan Yusuf Alemdar, Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni etti.

Bayramların, kaynaşmanın, birlik ve beraberliğin perçinlendiği, kırgınlıkların ve dargınlıkların giderildiği günler olduğunu vurgulayan Alemdar, "Programımıza teşrif eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı'nı bir kez daha tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Törene, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Türk-İş ve Demiryol-İş Sakarya İl Temsilcisi Cemal Yaman, sivil toplum kuruluşu ve sendika temsilcileri, Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya ve Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu katıldı.

Hendek Kaymakamlığınca düzenlenen bayramlaşma programı ise Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleştirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title