Haberler

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

Tunceli Valisi ve Belediye Başkanvekili Tuncay Sonel, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda, vatandaşlar ve protokol üyeleriyle bayramlaştı.

Moğultay Mahallesi Seyit Rıza Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Tunceli Jandarma Bölge Komutan Vekili Tuğgeneral Vedat Çolak, 4. Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Ferudun Bircan, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Vali Sonel, sorunların çözülmesi için talimat verdi.

Tunceli'de bir yıldan kısa bir sürede pek çok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Sonel, "Göreve başladığımız ilk günden itibaren başlattığımız pek çok projeyi tamamladık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Devam eden ve yeni başlayacağımız projelerimiz var. Tüm projelerimizi vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve kentimizi modern bir görüntüye kavuşturmak için planlıyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Sonel, programın ardından, meydandaki ve kent merkezindeki vatandaşlar ile esnafla bayramlaştı.

Sonel ve beraberindekiler, daha sonra çeşitli kurumları ziyaret ederek bayramlaşmalarını sürdürdü.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Tunceli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title