Haberler

Ramazan Ayını Doya Doya Yaşadık

Güncelleme:

Kırklareli Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenen etkinlikler ile Kırklarelililer Ramazan Ayını doyasıya yaşadı.

Kırklareli Belediyesi, mahallelere yönelik, iftar yemekleri, Ramazan eğlenceleri yine İstasyon Caddesi ve festival alanında düzenlenen eğlenceler ile Kırklareli halkına unutulmaz bir Ramazan Ayı yaşattı.

15 BİN KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ…

Kırklareli Belediyesi'ne ait ve geleneksel hale gelen iftar yemekleri bu yılda Sosyal tesislerde devam etti.

29 Haziran´da Karahıdır Mahallesinde başlayan iftar yemekleri sırasıyla Karakaş Mahallesi, Doğu Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Pınar Mahallesi, Bademlik Mahallesi, Demirtaş Mahallesi, Yayla Mahallesi, Karacaİbrahim Mahallesi, Kocahıdır Mahallesi, Akalar Mahallesi ve STK'lara verildi.

İfatar yemekleri boyunca yaklaşık 15 bin kişi iftar yemeklerinde bir araya geldi.

TADINIZ DAİM OLSUN DEDİK 30 BİN KİŞİYE HELVA DAĞITTIK…

Ramazan Ayı boyunca iftarın ardından İstasyon Caddesi girişinde ''Tadınız Daim Olsun'' sloganı ile başlatılan helva dağıtımına Kırklareli halkı yoğun ilgi gösterdi.

İstasyon Caddesi girişinde saat 22:00'de başlayan ve Ramazan ayı boyunca devam eden helva dağıtımında 30 bin kişiye helva ikram edildi.

10 BİN ÇOCUĞA ULAŞTIK…

Ramazan ayı boyunca 12 mahalle ve İstasyon Caddesi üzerinde çocuklara yönelik çeşitli eğlencelerde düzenlendi.

Ramazan eğlencelerinde çocuklara yönelik animasyon aktiviteleri, Aşık ve Maşuk, Karagöz ve Hacivat gösterileri, çeşitli yarışmalar, atölye çalışmaları, Karagöz ile Hacivat Tasviri, Tasvir Perdesi, balon dağıtımları ve dondurma ikram edildi.

Mahallelerde 29 Haziran ve 14 Temmuz arası süren eğlenceler, İstasyon Caddesi'nde 4-7-8-10 Temmuz arasında çocuklar ile buluştu.

Mahallelerde düzenlenen eğlencelerde yaklaşık 4 bin çocuğa ulaşılırken, İstasyon Caddesi'nde ki eğlencelerde ise toplam 2 bin 500 adet Karagöz ile Hacivat Tasviri, 2 bin 450 adet Tasvir Perdesi, 5 bin adet Kırklareli Belediyesi logolu naturel kurşun kalem, 2 bin 500 adet balon dağıtımı yapıldı.

KONSERLER VE TİYATRO GÖSTERİLERİ KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI…

Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında İstasyon Caddesi ve Festival alanında düzenlenen konserler ve düzenlenen tiyatro gösterileri ile Kırklarelililer keyifli anlar yaşadılar.

Trockyablues'un İstasyon Caddesi'nde ''Seyirci Korosu'' etkinliği ile Kırklareliler sevilen şarkıları grupla birlikte söylerken, Canan Şimşek, Ozan Pehlivan, Şadi Usul ve Yayla Ateşi fasıl grubu ile Solist Murat'ın sahne performanslarının yanı sıra İstanbul Meydan Sahnesi'nin ''Pijamalı Adamlar'' ve Don Kişot tiyatronun sahneye koyduğu '' Evet İstiyorum'' adlı oyunlar Kırklareli halkının beğenisini kazandı.

HALKIMIZA GÜZEL BİR RAMAZAN AYI YAŞATMAK İSTEDİK…

Düzenledikleri etkinlikler ile Kırklareli halkına güzel bir Ramazan Ayı yaşatmak istediklerini ifade eden Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu '' Ramazan Ayı boyunca çocuklarımıza yönelik, yetişkinlere yönelik bir çok etkinlik düzenledik. Bunun yanı sıra tüm mahallelerimiz ile iftar yemeklerinde bir araya gelerek ekmeğimizi paylaştık. İftar saatinden sonra yine İstasyon Caddemizde vatandaşlarımıza helva ikramı yaptık. Vatandaşlarımız da bu etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmadılar. Bu konuda tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda da Ramazan Ayımızı en iyi şekilde yaşatmaya çalışacağız'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Kırklareli Karahıdır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title