Haberler

Ramazan Ayına Doğru

Kütahya'da, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri, Maltepe Mahallesi'ndeki Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı'nda yapılacak.

Kütahya'da, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri, Maltepe Mahallesi'ndeki Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı'nda yapılacak.

Organizatör firma Çilek Ajans ve HMT Group'tan yapılan açıklamada, etkinliklerin belediye ile ortak hazırlandığı bildirildi.

Kütahya halkının hak ettiği programları sunabilmek için çaba gösterildiği ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:

"Kütahya halkına yepyeni bir heyecan ve Ramazan ayının coşkusunu yaşatmayı, 11 ayın sultanının her akşamında farklı bir etkinlik sunarak bu ayın coşkuyla geçmesini sağlamayı hedefliyoruz. Her akşam en az 3 etkinlik düzenleyeceğiz. Hüner Coşkuner, Bedirhan Gökçe, Mine Koşan, Adil İslamoğlu, Tual, Ozon Orhon, Ahmet Oğuz, Ali Rıza Saltuk, Mehmet Şanlı, Seniha, Ciguli gibi tanınmış sanatçıların yanı sıra yerel sanatçılarımız sahne alacak. İstanbul'dan gelecek 14 kişilik ekip, her akşam meddah, orta oyunu, Kavuklu ile Pişekar, Hacivat ile Karagöz, kanto, düet gibi etkinlikler yapacak. Çocuklara yönelik yarışmalar, oyun parkurları, çeşitli dans gösterileri, şiir dinletileri, ilçe tanıtım geceleri, şiirli semazen gösterileri, fasıl, ilahi grupları ve birçok sürpriz etkinlik de yer alacak. Ayrıca Kadir Gecesine özel etkinliğimizde Kur'an-ı Kerim okuma yarışmalarında Türkiye birincilikleri bulunan bazı kişileri ağırlayacağız. Amacımız, Kütahya halkına en iyi hizmeti sunmak, şehrimizin sosyal ve kültürel hayatına renk katmaktır. Kütahya ve çevre illerden vatandaşları parkımızda buluşturmak istiyoruz. "

Açıklamada, güvenli bir ortam sağlayabilmek için parkın birçok noktasına güvenlik kameraları yerleştirildiği, etkinlikler süresince işinde uzman 40 güvenlik personeliyle parkın güvenliğinin sağlanacağı duyuruldu.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title