Haberler

Ramallah: Fransa Dışişleri Bakanı Blazy Ramallah'da

Ortadoğu Gezisi Kapsamında Bugün Filistin'e Gelen Fransa Dışişleri Bakanı Dominique de Villepin, Uluslararası Topluma Seslenerek, Filistin'e Yapılan Yardım ve Filistin'le Yeniden Diplomatik İlişki Kurulması Konularındaki Politikalarını Tekrar Değerlendirmelerini İstedi.

Ortadoğu gezisi kapsamında bugün Filistin'e gelen Fransa Dışişleri Bakanı Dominique de Villepin, uluslararası topluma seslenerek, Filistin'e yapılan yardım ve Filistin'le yeniden diplomatik ilişki kurulması konularındaki politikalarını tekrar değerlendirmelerini istedi.

Filistin Lideri Mahmud Abbas ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısında konuşan Fransa Dışişleri Bakanı Villepin, "Uluslararası toplum, Filistin'de kurulacak ulusal birlik hükümetinin oluşturacağı büyük kalkınmayı göz önünde bulundurmalıdır. Eğer Filistin'de istenildiği gibi bir hükümet oluşursa, uluslararası toplum Filistin'e yardım ve Filistin ile diplomatik ilişki kurulması konusundaki siyasetlerini gözden geçirmeli" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title