Haberler

RAM'dan Başkan Küçükler'e Tekerlekli Sandalye Teşekkürü

Güncelleme:

Erzurum RAM Aile Birliği Başkanı Türkez, Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nce alınan 40 tekerlekli sandalyenin dağıtıldığını söyledi.

Erzurum Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Aile Birliği Başkanı Selma Türkez, 3 Aralık Dünya özürlüler Günü etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nce alınan 40 tekerlekli sandalyenin engelli öğrencilere dağıtıldığını söyledi.

RAM Aile Birliği olarak 3 Aralık Dünya Engelliler günü Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdikleri kermes programına ve engelli öğrenciler için alınan 40 tekerlekli sandalyeden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'e teşekkür ederek, desteklerinin devamı temennisinde bulundu.

Engelli öğrenciler yararına düzenledikleri kermese katılımlarından dolayı destek veren bürokratlara, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, rehabilitasyon merkezlerinin yöneticilerine ve engelli ailelere teşekkür eden Türkez, engellilerin toplumla kaynaşması noktasında bu tür etkinlikleri önümüzdeki dönemlerde de artırarak devam ettireceklerini söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Engelliler Günü Ahmet Küçükler Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title