Haberler

Rakibine Dirsek Atıp Tüküren Douglas Costa, 4 Maç Ceza Aldı

Güncelleme:

İtalya Serie A'da hafta sonu oynanan Juventus-Sassuolo maçında rakibine dirsek atıp tüküren Douglas Costa, 4 maç ceza aldı.

Juventus'un Sassuolo'yu 2-1 yendiği maçın son dakikalarında Di Francesco'yla sözlü tartışmaya giren Douglas Costa, rakibine dirsek attıktan sonra tükürmüştü. VAR'dan tespit edilen hareket sonucu hakem, Douglas Costa'yı kırmızı kartla oyundan atmıştı. İtalya Futbol Federasyonu, Brezilyalı futbolcunun cezasını 4 maç olarak açıkladı.

TAKIM ARKADAŞLARINDAN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Maçın ardından Massimiliano Allegri, Costa'nın rakibi tarafından ırkçı söylemlere maruz kaldığını söylemişti. Douglas Costa da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, teknik direktöründen ve takım arkadaşlarından özür dilemişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

dürbünlü:

Yeterli değil:(((futboldan men edilmeliydi.

3
2
yanıtYanıtla
Serdar:

Bizde ise yöneticiye yumruk atan emre cezasına indirim alır

3
0
yanıtYanıtla
Cevap:

Az almış.

3
0
yanıtYanıtla
Bigalı:

Böyle davranışların cezası futboldan en az 6 ay men olmalıydı zira verilen ceza çok komik üstelik herşey apaçık meydandayken !!!

1
1
yanıtYanıtla
Kartal:

Caner erkin bi küfürden 6 maç almıştı. Bunları yapmış olsa demekki idam ederdik.

1
0
yanıtYanıtla
Malkocoglu:

en az 10 mac almaliydi!!

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu kadar az ceza mı olur ya ronaldo hakeme dokundu diye 5 maç ceza verdiler adam rakibine önce dirsek sonra kafa sonrada yüzüne tükürdü be italyada sözü geçen şikeci juventus lobinin tek sahibi

1
0
yanıtYanıtla
gerçekler:

bu hareketi Türkiye de emre yapsaydı bizim onurlu şerefli ahlak dolgunu federasyon yetkilileri emreye önce 4 maç ceza verir sonra 2 ye indirir sonra da abi biz ettik sen etme diyip cezayı kaldırırdı. . .

0
0
yanıtYanıtla
Ulvi Güneş:

Galatasaray ya da Fenerbahçe''de olsaydı 1 maçla yırtardı. Hatta fair play ödülü alırdı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title