Haberler

Rahmet Akşamları Şehri Sarıyor

Konya Büyükşehir Belediyesinin her akşam teravihten sonra Kültürpark’ta düzenlediği Rahmet Akşamları, Konya’nın Ramazan coşkusuna ortak oluyor.

Konya Büyükşehir Belediyesinin her akşam teravihten sonra Kültürpark'ta düzenlediği Rahmet Akşamları, Konya'nın Ramazan coşkusuna ortak oluyor. Yoğun ilgi gören programlara son olarak Ömer Karaoğlu katıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her akşam teravihten sonra Kültürpark'ta düzenlenen Rahmet Akşamları, birbirinden değerli sanatçıları ağırlıyor. Kur'an-ı Kerim tilavetleri, Mevlid-i Şerif icraları, ilahiler, kasideler ve sohbetlerle Ramazan'ı Şerif'in havasına uygun programların yapıldığı Rahmet Akşamları'na son olarak Ömer Karaoğlu konuk oldu. Sanatçı, kalabalık bir izleyici topluluğunun katıldığı programda birbirinden güzel ilahi ve ezgileriyle Konyalıların Ramazan coşkusuna ortak oldu. Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültürpark'ta düzenlenen ve büyük ilgi gören Rahmet Akşamlarına bugüne kadar Hafız Ahmet Çalışır, Hüseyin Goncagül, Medeniyet Okulu İlahi Grubu, Konya Çimento Güzel Sanatlar Lisesi, Keloğlan ve Niloya çocuk tiyatroları, Umut Mürare, Abdurrahman Önül, Grup Tillo, Savaş Talha, Resul Aydemir - Emirhan Doğan, Hasan Dursun, Irak Kerkük İlahi Grubu katıldı.

Programlar Kadir Gecesi'ne kadar devam edecek

Kadir Gecesi'ne kadar devam edecek Rahmet Akşamlarında 10 Haziran'da Grup Dergah, 11 Haziran'da Halil Necipoğlu, 12 Haziran'da Recep Alper Çevirel, 13 Haziran'da Mesneviden Ders Aldım Çocuk Tiyatrosu, 14 Haziran'da Orhan Çakmak, 15 Haziran'da Grup Yürüyüş, 16 Haziran'da Sedat Uçan, 17 Haziran'da Ammar Acarlıoğlu, 18 Haziran'da Grup Genç, 19 Haziran'da Harika Kanatlar Çocuk Tiyatrosu, 20 Haziran'da Eşref Ziya Terzi yer alacak. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Gecesi Kültürpark Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title